сб. апр. 20th, 2024

Цветното Пълнолуние в Стрелец: Сега е моментът да разширим мисленето и съзнанието си!

Untitled-5На 29 май настъпва Пълнолуние в Стрелец, което ще ни насочва към това, да гледаме на нещата от нова перспектива.

Представете си, че можете да погледнете живота си от съвсем различен ъгъл. Представете си, че можете да погледнете неща, които някога са  предизвиквали у вас скръб и вътрешни борби, и да видите в тях възможности и нови приключения.

Всичко това може да ви се случи при правилното използване на енергията на това Новолуние! Ако успеете да направите всичко правилно, ще можете да погледнете на живота си по нов начин.

Можете да разширите сърцето и ума си и да погледнете на нещата от по-висока перспектива. Опитай за една минута да се съсредоточите върху живота си, който сте преживяли досега. Абстрахирайте се  от ежедневните драми за миг и помислете върху това,  което сте научили  през това време, и доколко  силни сте станали.

Отпразнувайте вашите триумфи и победи, смейте се на вашите грешки и признайте, че все още имате какво да научите!

Погледнете на прекрасния си живот като на благословение, като на красива история, уникална и специална за вас! Погледнете на живота си като на подарък!

След това, когато се върнете в себе си, се попитайте: Какво следва? Какви са следващите стъпки, които трябва да предприемете, за да претендирате за  възможностите, които ви очакват?

Енергията на Стрелеца е свързана с разширяването на вашето мислене. Тази енергия ни дава желание да изследваме нови аспекти на самите себе си, да научаваме всичко ново и да опознаваме света!

Ако има нещо, което винаги сте искали да направите, ако има място, което наистина искате да посетите, кариера, която искате да опитате или нова идея, която искате да приложите, значи сега е времето да прекрачите през зоната си на комфорт и да откриете за себе си всички тези възможности!

Време е да се разтърсите своята рутина и да се концентрирате върху любознателността и вдъхновението.

Както ние, така нашите мечти и цели се променят и развиват. Точно както ние израстваме,  така израстват и нашите желания, потребности и желания. Наистина ли сте се издигнали над  целите си или те  все още са актуални за вас?

Това Пълнолуние е точното време да преразгледате всичките си цели и мечти във всички области на живота си и да видите дали те съвпадат с текущата ви Вибрация!

esotericblog

© 2018  nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Знаете ли каква е честотата на вашите вибрации, с които живеете?

Всеки човек, като съвкупност от вибрации на частици, молекули, клетки, органи, има своя собствена индивидуална честота на вибрации. Кумулативната честота зависи от много фактори: състоянието на организма, качеството на храната,…

Езотерика: Как да повишите своите вибрации за да постигате всичко, което желаете

Повишавайки своята вибрация, ще можете да постигнете в живота си всичко, което пожелаете. Човек  със слаба вибрация е уязвим и е способен на твърде малко неща, той живее с постоянно…

© 2018  nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post