Ето защо никога няма да забравите Скорпион!

скорпион
 
Определено не искате да се конфронтирате с него. Той е верен приятел и най-злият враг. Той не вярва в статуквото, така че или го обожавате или се страхувате от него.

Като ясно ориентиран към целта и  успеха, Скорпионът вижда само наградата, която го очаква в края на пътя му. Той е съсредоточен върху това, което иска и няма да се спре пред нищо, кра дeн от ен ер джи за да го постигне. Ако Скорпионът се влюби във вас,  той е непреклонен в своята преданост и любов завинаги. Неговата привързаност е непоклатима и той ще бъде с вас и в добри, и в  трудни времена.

Скорпионът не се влюбва лесно, но веднага щом се случи това, можете да сте сигурни, че името ви е издълбано върху сърцето му. Всяко обещание, което даде, е намерение, кра дeн от ен ер джи което скоро ще се осъществи.

Когато Скорпионът ви обича, той не крие чувствата си и няма да ви  подвежда с объркващи действия. Той ще присъства във всички аспекти на живота ви и няма да  позволи на никой да  стои на пътя на любовта му.

Вие бавно, но сигурно, ще се окажете  влюбени в него.

Можете да бъдете сигурни, че Скорпионът никога няма да ви предаде. кра дeн от ен ер джи Той е изключително честен в чувствата си и когато ви обича, със сигурност ще узнаете това.

Скорпионът не губи време за случайни връзки. Той признава само  дълга връзка. Той ще ви обещае своята любов,  само когато иска да бъде с  вас.

Отношенията с него не са лесни. Той изпробва търпението ви, проверява границите, разрушава стени и ви обезоръжава, попадайки  право в сърцето. Той няма да кра дeн от ен ер джи престане да полага усилия, докато не му се откриете и не  му принадлежите с тяло и душа.

Любовта със Скорпион не е за хора със слаби нерви.  Има обаче нещо в него, което ви кара да рискувате. Неговият привличащ и загадъчен чар е уникален и колкото и да се опитвате, няма да можете да го забравите. Вие определено искате да бъдете обект на неговата привързаност.

кра дeн от ен ер джи

Неговата любов е вечна, тя е над обстоятелствата. Скорпионът просто иска да ви има и да ви държи здраво, без значение какво ще се случи.

Той никога няма да ви пусне и вие, от своя страна, също няма да искате да го пуснете.

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според кра дeн от ен ер джи звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията,…

4-те най-властни знака на зодиака. В какво се крие тяхната сила?

Всички хора са различни, но има известно сходство между представителите на кра дeн от ен ер джи един и същ зодиакален знак. Това се дължи на преобладаващите  черти на характера, които просто не могат да се…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT