пт. апр. 19th, 2024

Хороскоп за 4 – 10 юни: Опасна седмица – Нараства вероятността от недоразумения, злословия и измами!

 хороскоп
Тази седмица на небето се образуват четири важни планетарни аспекта, като всички те ще се проявят максимално в  средата на седмицата  6-7 юни.

Първите три аспекта образуват мощна двойна квадратура между Слънцето и Меркурий, които са в съединение, и Нептун в квадратура към двете планети.

Тъй като съединението  Слънце – Меркурий има най-вече ментален и вербален характер, проявявайки се чрез интелектуална дейност, то  квадратурата към тях от  Нептун е способна сериозно да изкриви точността на мисловния процес на човека.

В тези дни много хора, които ще бъдат засегнати от тези аспекти, няма да могат да правят обективни преценки. Налице е тенденция да навлязат в света на илюзиите, на пътя на лъжливите съждения.

Вероятността от недоразумения, злословия и измами нараства на фона на субективни мнения и лъжливи предпоставки. Затруднява се процеса на обучение.

По време на пътувания и разходки в непозната област нараства вероятността човек да се заблуди, ориентацията в пространството е затруднена.

Четвъртият аспект на седмицата е опозицията Венера-Плутон.

Този аспект е в състояние да събуди в хората силни инстинктивни желания, страсти, свързани преди всичко със секса. В любовната връзка между хората, чувствените потребности започват да доминират на духовните, много се определя от физическото привличане.

Също така се засилва стремежът на хората към парични и материални ценности, при това в разрушителни прояви. Този аспект засилва у хората алчността, сребролюбието,  страстта към печалбата.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Хороскоп за 4 юни: Избягвайте официални контакти и не започвайте важни дела!

19-20 лунен ден. В този ден Луната, която е в знака на Водолей, поддържа  интереса към бъдещето, новините, науката, прогреса, социалния фон. Енергията, благодарение на която вчера имаше готовност да…

Хороскоп за юни 2018 г. – планетите ще създават на небосклона разнообразни и причудливи съчетания…

През юни 2018 г. движението на планетите ще създава различни странни комбинации, които ще имат характерно въздействие върху земните събития. На първо място, трябва да се отбележи, че две планети…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post