вт. апр. 16th, 2024

Топ-5 на знаците на Зодиака, които през юни 2018 г. ги очакват много пари!

5794

Кой от знаците на Зодиака ще е   щастливецът, когото Фортуна  щедро ще засипе с  пари в началото на лятото на 2018 г.? През юни Меркурий ще бъде във втория дом (на парите) у  няколко късметлии, а други ще бъдат покровителствани от  Венера и Юпитер. Голям успех с  парите ще имат  точно тези зодиакални знаци:

1 място. Телец (20 април – 20 май).

През юни 2018 г. във втория финансов дом на  Телеца ще се намират две небесни тела едновременно: Слънцето и Меркурий, което означава много голяма вероятност за солиден паричен поток. Може би ще ви помогнат роднини или близки. Не забравяйте, обаче, за предпазливостта и не планирайте големи разходи в края на юни, през този период не всички покупки ще бъдат успешни. Също така, последната седмица на юни може да доведе до непланирани разходи.

2 място. Дева (23 август – 22 септември)

Началото на лятото на 2018 г. е времето на истински финансов възход за Дева. За това ще допринесе хармоничният аспект на Сатурн към вашия знак. Доходите ще се увеличат поради професионалния ви успех, това е период на добър късмет във вашата кариера, във вашите взаимоотношения с вашите началници. Въпреки че основният финансов поток ще ви даде професионалната реализация, са възможни парични подаръци от близки и роднини.

Струва си да се обърне внимание на бизнеса в Интернет, това може да бъде важно начинание за повишаване на доходите. Огледайте също така с внимание предложенията за сътрудничество, които ще получите през този период.

3 място. Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете ще ги облагодетелства господарката на финансите – Венера, която ще преминава през юни в  знака на Лъва. Ако сте креативни, през този период ще можете да правите добри пари с  вашите творчески способности.

Опитайте сега да положат всички усилия, за да направите нещо ново и оригинално, а парите няма да закъснеят. Ако не сте съвсем творчески човек, можете въпреки това да използвате вашите способности, да промените подхода към работата, да предложите нова идея. Този транзит на Венера е много благоприятен за вас. Ще имате и  допълнителни доходи, парични подаръци, връщане на стари дългове.

4 място. Водолей (21 януари – 18 февруари)

През този период сте под патронажа на Марс, така че всичко зависи от вашата дейност и вашето желание да печелите или да получавате пари по друг начин. Ако се притеснявате за проблеми с пари, помощта за  тях ще дойде от външни хора.

За да подобрите значително финансовото си състояние, се нуждаете от трезв поглед върху ситуацията и търпение. Късметът е на страната на  Водолей през юни, също благодарение на подкрепата на хармоничния аспект на Нептун към Юпитер, но не забравяйте да рационализирате всички разходи, дори и неочаквани финансови постъпления не биват да ви подвеждат за  импулсивни покупки.

5 място. Близнаци (21 май – 20 юни)

В средата и края на юни 2018 г. ще имате голям късмет по отношение на финансите, настройте се за делови сделки, продажби и други въпроси, които могат да доведат до потенциални печалби. Паричният поток ще се насочи към Близнаците от няколко източника.

За съжаление, след като получите парите, ще се появи изкушение да похарчите всичко, защото Нептун е в неблагоприятна позиция към вашия знак. Но това не е причина да пилеете пари! бъдете пестеливи. Има вероятност да ви  повлияе  лице, което ще ви тласне към рискови сделки или неразумни харчове.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post