сб. апр. 20th, 2024

Астропрогноза: Най-благоприятните дни през юни 2018 – не изпускайте късмета си!

mars-retro1-630x325

Юни 2018 г. ще ни подари много ярки емоции и радостни благоприятни дни. Въпреки забавянето на Марс и прехода му в ретроградно движение, в определени дни на месеца ще има възможност да се качите на заминаващия влак и  да си върнете изгубеното.

Този месец е идеален за разширяване на хоризонтите в областта на медицината, изследване на нови методи за лечение, улеснява общуването с интересни хора. Обаче трябва да се доверяваме на  доказани източници, медицински специалисти, а не дилетанти. В случай на сериозни проблеми е по-добре да се обърнете директно към лекар.

Как да използваме максимално добрите дни?

През Юни, както и всички останали месеци, има няколко благоприятни дни, когато можете да почувствате подобрението в бизнеса, да повишите настроението и жизнения тонус, да подобрите благосъстоянието си. Необходимо е да се използват максимално такива дни, за да се постигне хармония и баланс във всичко.

Календар на благоприятните дни през юни 2018 година

17-20 юни 2018 г. ще получите важна и навременна информация, която   успешно ще използвате. Тя ще ви помогне много. Добре е да гледате документални филми по дадена тема тези дни, да четете литература, да посещавате семинари. Отлично време да посетите лекар и да получите съвети.

Тези дни са добри за медитация, психологическо разтоварване за да се отървете от стреса, да подобрите психическото и физическото си състояние.

Дори само да танцувате или да плувате, ще ви е от полза. В тези дни трябва да се вслушате в себе си, в тялото си. Какво иска, какво му трябва? Разбира се, не злоупотребявайте с неполезна храна, но в същото време не се лишава от някои малки удоволствия. Щетите от тях няма да бъдат големи.

За планирани хирургически операции месецът не е много добър. Но ако не можете да отложите, дните до 12 юни ще бъдат благоприятни. По-късно е по-добре да не се рискува. По-подробно това изглежда така:

1 юни и 4 юни (началото на операцията е до 8.10), 5 юни (след 14 часа), 7 (преди 9:35), 9,11 и 12 юни (след 10 часа).

Първата половина на месец юни е по-благоприятна за медицински прегледи и изследвания. Резултатите ще бъдат най-точни. Също така може да се вярва на диагнозите, направени от лекарите.

17-20 юни 2018 г. – добри дни за започване на лечение, за здравни процедури, за рехабилитация. Назначенията ще бъдат точни и резултатите няма да закъснеят.

Важно е да спазвате всички предписания на лекарите и да не променяте схемата на лечение по свое усмотрение. Много полезни през юни 2018 г. са разходките пеша, колоездене в благоприятните дни на месеца. Общуването с природата и животните ще подобри ефекта от лечението.

А за тези, които искат да се сдобият със стройна фигура трябва да  започнат диети и спорт преди пълнолунието, тогава всички резултати ще дойдат по-бързо и ще се запазят дълго време. Обаче забавянето на Марс преди пълнолунието може да намали ентусиазма и отношението ви. Бъдете последователни в желанията си, не се отказвайте от плановете си.

Най-добре е с отслабването да се заемете след  3 юни 2018 г. на намаляваща Луна.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

29 май 2018 г. – Пълнолуние в Стрелец: Всичко тайно и скрито – става явно! Смело скъсайте с миналото!

В продължение на много векове пълната Луна символизира възкресението, началото на нов живот, освобождаване от предишни начала. Същевременно обаче това е олицетворение и на един вид пресъхване, защото след тази…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post