вт. мар. 19th, 2024

13 юни 2018 – Новолуние в Близнаци: Сега могат да се реализират най-невероятните и привидно невъзможни желания!

344383__new-moon_p

Новолуние в Близнаци – удивително време, в което се съчетават такива прояви в  ежедневието  като голяма радост, позитивно настроение, изблици на емоции и кратки периоди на  меланхолия, когато изглежда, че целият свят е  ужасен.

Близнаците са склонни да следват мигновени пориви, да се захващат за много неща едновременно и никое от тях да не свършат докрай, да учат  нови неща, да планира и да не завършват.

За да може тази бурен период с  прекомерни изблици на активност и всепоглъщаща пасивност да  донесе само положителни резултати, е необходимо да се направи ясен план и без отлагане да се следва всяка,  обмислена предварително, стъпка.

Близнаците са наивни мечтатели, които планират хиляди мисии, но рядко изпълняват някоя от тях. Такова е природата на тези ефимерни същества, без празни мечти е  празен и техният живот. Но липсата на действия остава ненаказана само за Близнаци.

Хората, които не принадлежат към този знак на зодиака, трябва да обръщат внимание не само на плановете, но и на резултатите.

На първо място, необходимо е да се изготви ясен план за действие, в който всеки етап буквално е разписан стъпка по стъпка.

Ако непосредствено за Близнаците действията не са толкова важни, то за представителите на други знаци е необходимо да се определи крайният резултат от дейността като приоритет. Ако всички движения, насочени към постигане на конкретна цел, останат пусти, кармичното наказание няма да ви накара да чакате дълго.

Стъпка втора

Една от главните положителни аспекти на Близнаците е способността им да  улавят информация от Космоса, т.е. буквално да  усещат подсказванията, които Вселената дава за реализирането на целите. В тази нова Луна, интуицията ще се засили и при други знаци,  важно е само да се улови вълната и да не пропуснете ценна информация.

Стъпка трета

В този период е възможно да се реализират дори и най-невероятните и привидно невъзможни желания. Важно е само да можете да помолите  Вселената да изпълни вашата мечта. За постигането на целта е необходимо тя да се визуализира, да се представи като вече реализирано желаното нещо, например чанта, натъпкана с  пари или нова кола.

Необходимо е да почувствате това буквално, да усетите тези емоции, които бихте изпитвали, например, когато шофирате. Умелото действие на правилно построената мисъл, неизбежно ще доведе до материален успех.

Но не разчитайте твърде много на благодатта на Вселената – без постоянство и желание да свършите всичко, за да постигнете целта си, мечтата няма да може да се сбъдне. С други думи, важно е да се създаде дори най-непостижимата цел и да се направи всичко, за да се реализира дори и най-безумната мечта. Успехът няма да ви накара да чакате дълго.

Стъпка четири

И накрая, Новолунието в Близнаци – един от най-благоприятните периоди за изпълнение на пътешествието, за което дълго сте мечтали напразно, както и придобиването на най-невероятните, но много необходими неща, за които са ви липсвали през цялото време  необходимите ресурси.

Но трябва да се повтори още веднъж – за благосклонността на нощното светило е необходимо да се спазват две условия – планирането на важни дела и постигането, макар и дълго,  на избраната цел. Важно е да запомните, че кармата за недовършени дела още дълго ще ви трови  живота.

Накратко, този период е благоприятен за всяко едно начинание, важно е само пътят към успеха да бъде съпроводен с  усилия и да се доведе до логичен финал.

 esotericblog

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post