пт. апр. 19th, 2024

Хороскоп за 13 -ти юни за всички знаци: Огромна роля играе емоционално – менталната нагласа

0Общият хороскоп за 13-ти юни   разказва какво се очаква през този ден. 28-29 лунен ден. На 13-ти юни емоционално-умствената нагласа играе голяма роля.

Новолунието в Близнаци се съпровожда от ингресията на Меркурий в  знака на Рака, което подчертава огромното значение на образуващите се  в този ден мисълформи. Мисленето ще бъде причудливо и понякога парадоксално.

Всяка нестандартна идея сега заслужава да бъде разгледана, но е необходимо да се уверите, че не е незаконна, в противен случай, рано или късно, хуморът ще се обърне срещу шегаджията. Не бързайте с изявления, предложения, обещания.

Полезно е да се отървете от ненужното информационно натоварване, остарели концепции, натрупани илюзии, ненужни връзки, така че те да не пречат на свежестта на възприятието. Благоприятен  ефект ще има ароматерапията.

 horoscopes

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Новолунието на 13 юни: То носи богатство, слава и уважение!

Настъпващото Новолуние е символ на късмет и просперитет. Никоя от планетите не се движи по такъв начин, че да усложни ситуацията, но най-малко осем неподвижни звезди имат власт над Новата…

13 юни 2018 – Новолуние в Близнаци: Сега могат да се реализират най-невероятните и привидно невъзможни желания!

Новолуние в Близнаци – удивително време, в което се съчетават такива прояви в  ежедневието  като голяма радост, позитивно настроение, изблици на емоции и кратки периоди на  меланхолия, когато изглежда, че…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post