Хороскоп за 13 -ти юни за всички знаци: Огромна роля играе емоционално – менталната нагласа

0Общият хороскоп за 13-ти юни   разказва какво се очаква през този ден. 28-29 лунен ден. На 13-ти юни емоционално-умствената нагласа играе голяма роля.

Новолунието в Близнаци се съпровожда от ингресията на Меркурий в  знака на Рака, което подчертава огромното значение на образуващите се  в този ден мисълформи. Мисленето ще бъде причудливо и понякога парадоксално.

Всяка нестандартна идея сега заслужава кра дeн от ене ргети да бъде разгледана, но е необходимо да се уверите, че не е незаконна, в противен случай, рано или късно, хуморът ще се обърне срещу шегаджията. Не бързайте с изявления, предложения, обещания.

Полезно е да се отървете от ненужното информационно натоварване, остарели концепции, натрупани илюзии, ненужни връзки, така че те да не пречат на свежестта на възприятието. Благоприятен  ефект ще има кра дeн от ене ргети ароматерапията.

 horoscopes

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Новолунието на 13 юни: То носи богатство, слава и уважение!

Настъпващото Новолуние е символ на късмет и просперитет. Никоя от планетите не се движи по такъв начин, че да усложни ситуацията, но най-малко осем неподвижни звезди имат власт над Новата…

кра дeн от ене ргети

13 юни 2018 – Новолуние в Близнаци: Сега могат да се реализират най-невероятните и привидно невъзможни желания!

Новолуние в Близнаци – удивително време, в което се съчетават такива прояви в  ежедневието  като голяма радост, позитивно настроение, изблици на емоции и кратки периоди на  меланхолия, когато изглежда, че…

© 2018     energetika-bg. кра дeн от ене ргети com All rights reserved!

защищено INVITEXT