Хороскоп за 17 юни за всички знаци: Сериозни разговори, отговорни решения и планиране са нежелателни!

луна

 4-5 лунен ден. Денят склонява към романтика, флирт, игри, активна почивка, близък контакт с деца.

Добро време за посещение на шоу, мач или друго масово събитие. Подходящ  ден ако искате да блеснете с актьорски талант, хумор или широк жест.

Луната в Лъв благоприятства екстровертите, бурно изразяващи чувства и симпатии. За тези, които са затворени, в лошо настроение или са обсебени от непродуктивни мисли, е кра дeн от ен ер джи полезно да се отпуснат.

Проблем може да стане липсата на дисциплина, организираност и чувство за мярка. Може да се появи тенденция към ревност, показност. Сериозни  разговори, отговорни   решения, планиране –  са нежелателни. Няма да имат ефект и  чисто интелектуалните занимания.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Жената, родена под този знак на зодиака е Мечта за всеки мъж!

кра дeн от ен ер джи

Дали вярвате в хороскопите или не, това не е толкова важно! Звездите така или иначе ни оказват влияние. И всичко това става без наше позволение! Аристократична и елегантна, загадъчна и…

Какво се крие зад случайните събития, с които се сблъскваме всеки ден?

Всъщност случайни събития в живота ни няма – във всяка  случка им скрит смисъл. кра дeн от ен ер джи Инциденти Транспортни – транспортните произшествия предупреждават, че вървите не по своя жизнен път, това е препоръка…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT