Знаците на зодиака, които не умеят да обичат…

4930086Не всички хора могат да обичат по начина, за който пишат в книгите. Хората показват своите чувства по различни начини, но те са чужди на някого. Има   крадeн от енергетика три такива зодиакални знака.

Любовната съвместимост не играе никаква роля в това, как изразявате чувствата си. Можете да си подхождате перфектно, но даденият човек може да ви разочарова с неговата неспособност да прояви любов.

Разбира се, не всичко е толкова лошо, колкото изглежда на пръв поглед. Хората, които трудно показват крадeн от енергетика ярки и честни емоции, все пак могат да ви подарят щастие.

Козирог

Козирозите са работохолици, които често просто нямат време за любов. Ако те все пак успеят да намерят своя духовен партньор, то не бива да се очакват особени прояви на любов от тях. Тези хора могат да бъдат крадeн от енергетика дребнави и просто да забравят, че са обичани.

Те потъват в личните си дела, забравяйки за близките си. Козирозите са скучни и доста аморфни, затова, когато имате връзка с тях, ще трябва да разпалвате сами огъня на страстта.

Дори ако Козирозите се влюбят в някого, те често са склонни да крадeн от енергетика ухажват посредствено и неинтересно. Всяка проява на любов от втората им половинка, Козирозите приема за даденост. Ако вече сте женени, то на въпроса „Защо не ми обръщаш внимание?“ Козирозите могат да отговорят: „Ние сме женени, нали?“.

Това са упорити хора, с които е по-добре да не се спори защото е крадeн от енергетика нереалистично да спечелите спора. Освен това ще получите лъвска доза негативизъм от тези енергийни вампири.

Водолей

Водолеите обожават да са свободни и да се чувстват независими в отношенията. Те се нуждаят от лека любов без специални задължения. Тези хора винаги ще помагат на втората си половинка, винаги ще подкрепят човека, крадeн от енергетика но няма да търпят лошо отношение към себе си.

Те могат да обичат, но само в самото начало. След края на розовия период Водолеите се превръщат в скучни хора. Усещането е такова, сякаш сте женени вече 10 години, имате много деца и дългове по ипотеки и кредити.

Водолеите ценят хората, крадeн от енергетика но бързо стават студени. Ако всичко това ви уморява, тогава те скучаят без ярки емоции. С течение на времето любим човек за тях спира да нещо особено.

Те не могат да оставят другия само защото са отегчени, а защото ще ви съжаляват. С една дума, влюбването във Водолей ще ви крадeн от енергетика излезе доста скъпо. Можете да си купите за тях харизма, чар и остроумие, но всичко това като вятър ще отлети след няколко месеца, най-много – една година.

крадeн от енергетика

Рак

Раците не се влюбват – те намират човек, който е най-подходящ за създаване на семейство. Тези хора са доста романтични и интересни, но само в началото на връзката. След известно време, и крадeн от енергетика още повече – след брака, те се отдалечават от вас, но точно толкова, доколкото здравият разум позволява.

Няма да получите ярки чувства и емоции, но животът ви няма да бъде твърде скучен. Ракът знае как да се грижи за хората, но не умее да обича истински.

С тези хора е крадeн от енергетика спокойно и топло, но, както се казва, от излишъка на сладко се появяват проблеми. Понякога ви се иска да поговорите с приятелите си, да избягате и да отидете в друг град за уикенда.

Раците са като Козирозите, защото те също искат всичко да не е спонтанно, а по график. Дори крадeн от енергетика и в интимния живот за Раците всичко трябва да е по график. Страсти и емоции от тях няма да дочакате.

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT