пт. мар. 29th, 2024

Астропрогноза за 21 юни: Въобще не е най-добрият момент за започване на важни преговори!

Untitled-8
 8-9 лунен ден. Ингресията на Слънцето в Рак, където вече се намира Меркурий, е придружена от присъствието на Луната в знака на Везни.

В комбинация с общата планетарна картина, това не е най-простата конфигурация за доверително общуване, въпреки че именно в нея се съхранява висока потребност.

Възможна е повишена чувствителност към нюансите на договорите, тънкостите на партньорството, семейните и брачните отношения. В дискусиите критичните язвителни  коментарии могат да надделеят над тактичните и благосклонни такива.

Важно е да изберете правилния тон, а също така, в зависимост от ситуацията, „правилното“ място, време или събеседник. Не е най-добрият момент за започване на важни преговори. Необходимо е да се въздържате от   консултации по чувствителни теми.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Влиянието на първата ви любов върху другите ви любови е особено болезнено!

Първата любов не е шега. Вие Никога няма да забравите първата си любов. Загубата на първата любов е болезнена, особено когато загубата не е по ваша инициатива. И така, как…

Три мистериозни зодиакални знаци, които живеят на границата между два свята

Нашият илюзорен свят е като приказка. Там всичко се случва според нашия сценарий, няма обиди, сълзи и скръб. Понякога мечтите ни тясно се преплитат с реалността. Някои знаци на зодиака…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post