чт. апр. 25th, 2024

На Жените от тези 3 зодиакални знака завиждат всички! Те са красиви, щастливи и талантливи …

00

Всеки знак на Зодиака има свои  силни страни, но някои са с особен късмет: въплъщават всичко  прекрасно – красота, интелект, независимост …

Нищо чудно, че всички им  завиждат! На Жените, родени под тези знаци, по право им принадлежи  целия свят!

Stiri Actuale описва трите знака, на които им е провървяло най-много:

Телец

Жената -Телец е щедро надарена от природата – тя е много способна, талантлива и целеустремена. Това е една от най-красивите жени сред всички знаци на зодиака.

Тя се отличава с  с мощна сексуална енергия и желание да бъде в центъра на вниманието. Затова напълно заслужено винаги е било обект на мечтите на мъжете.

В живота жената- Телец е реалист, която не си създава илюзии. Мечтите й са реални и изпълними. Много редки са моментите, когато тя губи самоконтрол, върши безумия и действа спонтанно.

Тя е природно мъдра. В нея е заложено естествено любопитство – и всичко, което и е интересно, ще бъде внимателно изучено, анализирано и приложено на практика.

Стрелец

Типичните качества на жените – Стрелец – искреност в действията и мислите, жизнерадост и оптимизъм, праволинейност и творческо мислене, честолюбие и целеустременост, Жената от този зодиакален знак е общителна, почти винаги е открита и приветлива, не се страхува да показва емоциите си.

На хората около нея  поведението и често изглежда фалшиво, но смехът и сълзите на Стрелеца винаги са искрени. Този знак на Зодиака не се отчайва дори в най-трудните ситуации.

Тази жена привлича хората, защото тя е готова да сподели енергията си за да утеши и да ободри. Тя изисква от тях да отговарят искрено на чувствата и честността в поведението.

Жената – Стрелец не задържа дълго в мислите си лошите спомени и обиди. Макар че е типично за нея да е сантиментална, това  засяга само положителни моменти. Тя е идеалист, вярваща в по-доброто бъдеще, но в същото време съвсем реалистично оценява шансовете си.

Лъв

Жената – Лъв е много елегантна, красива и привлекателна. Нейните приятни нрави, съчетани със самочувствие и блестящ ум, очароват много мъже.

Способността и да се облича добре и правилно да се самолансира в обществото е в основата на успеха й в кариерата й,  и дори в личния й живот. Тя изключително негативно се отнася към критиките към  нея, тя може да отмъсти на извършителя, ако се появи  такава възможност.

Тази жена привлича с нейната недостъпност и тайнственост. Жената – Лъв може да поддържа разговори на всяка тема, тя е общителна, лесно установява контакт, но не е твърде открита.

Модерна, съвременна, необикновена, малко провокативна – всичко това е жената- Лъвица!

А вие имали сте късмет да общувате с такива жени?

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

5 причини да обичате жена-Лъв

Всички знаци на Зодиака имат силни и слаби страни. А това са предимствата на Жената – Лъв: Тя е добра и сърдечна Заслужава да бъде обожавана, защото има склонността да…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post