сб. апр. 20th, 2024

Езотерика: 10 думи, които привличат проблеми и нещастия

originalИзвестно е, че някои думи и  изрази, произнесени в емоционален пик, имат съкрушителна сила. За да могат думите да работят за вашето благополучие, трябва да произнасяте само положителни изрази, иначе вашият живот може да тръгне в неприятна посока.
 

Оцветените негативно думи, забавят развитието ни и буквално привличат в живота ни всевъзможни проблеми. Те могат да променят характера на човек в негативна посока, да станат причина за пагубни навици. Такива думи оказват негативно влияние върху имунитета и могат да причинят различни заболявания.

Астролозите и езотериците препоръчват  да се записват на хартия тези изрази, които често използвате в речта си. Опитайте да замените всяка негативна дума или израз с положителни. Така ще можете да се отървете от много проблеми в живота.

Лошо

Разрушителната дума може да нарани човек много болезнено. Той трябва да я избягва с всички сили, за да не обиди собствения си и чуждия ангел-пазител. Ако сте казали „лошо“,  плюйте три пъти през  лявото си рамо, за да не привлечете несгоди и да отмените действието, което сте изразили. Особено негативно тази дума засяга децата, така че бъдете внимателни. Изразът „лош“ ви лишава от защита и вие ставате още по-уязвими към хора, които могат да причиняват зло.

Не мога

Това изражение лишава от сили и желание да се придвижвате към целта. Ако човек започне да говори често тази дума, той се лишава от способността си да взема смели решения. Езотериците наричат ​​“не мога“  бариера пред положителна енергия. Ако често казвате тази дума, подсъзнателно започвате да правите всичко така,  че да не можете да свършите нищо полезно за себе си.

Уморен

Друга дума, която има негативна окраска. Тя буквално лишава от жизнени сили, принуждава ви да зарязвате важни дела и да отлагате важни решения. В подсъзнанието тази дума звучи като „стоп“, предизвиква мисли на отчаяние, неспособност да направите дори крачка към вашето собствено благополучие.

Премахнете тази дума от речта си, за да не започнете да привличате в  живота си проблемите един след друг. Често думата „уморен“ води до безсъние, защото организмът мобилизира вътрешните резерви, за да попълни запасите с енергия. Това означава, че ще изпитвате възбуда, която след като не открие изход, ще доведе до раздразнение и отрицателни емоции.

Дявол

Призоваването на злите сили, дори и несъзнателно, води до катастрофални последици. Нашите предци са избягвали всякакви вариации на тази дума: „дявол“, „демон“, „зъл дух“, за да не попаднат във властта на негативизма.

Енергийното поле на човек, често изричащ тази дума, в крайна сметка става все по-тънко и не може да отразява злините и влиянието на злите хора. Вселената в отговор на това проклятие може да изпрати изпитания, които не всеки може да издържи, затова този негативен  израз трябва да изчезне завинаги от вашата реч.

Никога

Слушайки или произнасяйки тази дума, си помнете поговорката: „Никога не казвай никога“. Тя не се е появила случайно, защото човек, който произнася това, блокира пътя към своето щастие. Често след казването на думата, съдбата незабавно дава на човека това, от което той се отрича. Не се   проверявайте с тази дума, защото изпитанията  могат да бъдат изключително негативни.

Глупак, глупачка

Тези думи могат директно да въздействат на човек, отслабвайки  интелекта му. Ако знаете, че такива думи присъстват във вашия речник, тогава не се изненадвайте от последствията.

Наричайки така близки хора, рискувате да получите недоразвити интелектуално деца, вредна и проклинаща съпруга, близки  с негативно мислене. Приложена към самия вас думата „глупак“ има разрушителни качества: може да загубите добра работа, да загубите пари, бизнес и власт.

Кутсузлия

Тази дума е клеймо за вашия щастлив живот. Ако говорите за вашите дела, произнасяки тази дума, рискувате да се сдобиете с лош късмет. Не казвайте тази дума за да не увеличите броя на препятствията по пътя към вашето благополучие.

Безнадеждно

Можете да забраните надеждата да живее в сърцето ви, ако често казвате думата „безнадеждно“. Това негативно изказване е в състояние да ви „отклони“ от дела и постижения, да привлече в живота ви негативизъм и проблеми.

Учените са доказали, че сериозно болните хора могат доста да навредят на здравето си. Казвайки „безнадеждно“, те могат да влошат състоянието си и лечението може да стане дълго и болезнено.

Мъка

Тази дума ви кара да чувствате отчаяние и униние. Мъката, която споменавате, непременно ще остане в живота ви, ако не спрете навреме. С тази дума идва не само лошото настроение, но и болести, неуспехи, раздели и лишения. Забранете си да мислите за мъката, така че в живота ви да има колкото се може по-малко поводи за безпокойства.

Проклятие

Проклятията сами по себе си сериозно заплашват живота и здравето на хората. Изречена в гняв, тази дума носи мощен негативен импулс, готов да унищожи всичко по пътя си. Най-ужасният ефект се получава, ако човек се прокълне сам.

Така той стартира програма за самоунищожение, която може да доведе до печални последици. Когато изпращате проклятие, бъдете подготвени за факта, че за гнева ви ще плащат няколко поколения: деца, внуци, правнуци и т.н. до седмо коляно.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post