Хороскоп за 23 юни: Днес ще напомнят за себе си последствията от злоупотреби в миналото

карма10-11 лунен ден. Днес „букетът“ от аспекти на Луната в Скорпион нагнетява страстите и усилва проявите на различни сложни зависимости.

Възможна е да започнете да се отдавате на  остри вкусови усещания, екзотика, излишества, екстравагантност, разточителност, опасни експерименти. Бурна реакция ще предизвикват нюанси, свързани с финансите, секса, прогреса, морала.

Ще напомнят  за себе си следствията от злоупотреби в миналото. Ситуациите в  този ден могат да подхранват кра дeн от ен ер джи не само добри чувства, но и ревност, завист, злопаметност, алчност, собственическо отношение, идеологическа вражда, бизнес конкуренция.

Лесно можете да загубите чувството за мярка, да започнете да се отдавате на глупав навик. Дори добрите намерения заплашват  с разрушителни резултати, ако се реализират с емоционална слепота.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Шаманска техника за възвръщане на енергията от миналото и кра дeн от ен ер джи бъдещето

„Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT