Това са особено опасните знаци на зодиака!

Untitled-2

Ето от кого трябва наистина да се страхувате!

Овен

Овенът се управлява от енергичния и импулсивен Марс. Когато Овен е в добро настроение, той просто е прекрасен приятел. Няма да ви бъде скучно с него и винаги е готов да  помогне.

Ако обаче извадите „късмет“ да срещнете Овена в крадeн от енергетика лошо настроение, очаквайте взрив от емоции. Нали това е огнен  знак!

Овенът е избухлив и упорит. С тях понякога е много трудно, защото те не винаги са готови да изслушат логическите ви аргументи!

Скорпион

Този знак на зодиака също е под покровителството на планетата Марс. В нормално състояние Скорпионите са крадeн от енергетика спокойни и приветливи. Някои дори могат да ги сметнат за наивни. Но не всеки знае, че под маската на спокойствието периодично бушуват истински урагани със силни емоции.

Скорпионът обаче рядко показва чувствата си, предпочитайки да ги държи в  себе си. Но ако изчерпите търпението му, тогава неминуемно ще ви застигне крадeн от енергетика деструктивната сила на яростта му. В такива моменти Скорпионът наистина става зъл и дори жесток.

Само чрез пречистване на душата си от недостойни емоции, те отново могат да бъдат открити за света и любовта. Този път трябва да измине всеки Скорпион. Понякога те си мислят, че животът е вечна борба!

крадeн от енергетика

esotericblog

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

Зодиакалните знаци, които са красиви отвън и отвратителни отвътре: Водолей, …

Те могат да бъдат доста привлекателни отвън, но уродливи отвътре. Ако някой е красив външно, това не означава, че и неговият характер и вътрешен свят са също толкова красиви. За…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане крадeн от енергетика на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT