чт. апр. 25th, 2024

Това са особено опасните знаци на зодиака!

Untitled-2

Ето от кого трябва наистина да се страхувате!

Овен

Овенът се управлява от енергичния и импулсивен Марс. Когато Овен е в добро настроение, той просто е прекрасен приятел. Няма да ви бъде скучно с него и винаги е готов да  помогне.

Ако обаче извадите „късмет“ да срещнете Овена в лошо настроение, очаквайте взрив от емоции. Нали това е огнен  знак!

Овенът е избухлив и упорит. С тях понякога е много трудно, защото те не винаги са готови да изслушат логическите ви аргументи!

Скорпион

Този знак на зодиака също е под покровителството на планетата Марс. В нормално състояние Скорпионите са спокойни и приветливи. Някои дори могат да ги сметнат за наивни. Но не всеки знае, че под маската на спокойствието периодично бушуват истински урагани със силни емоции.

Скорпионът обаче рядко показва чувствата си, предпочитайки да ги държи в  себе си. Но ако изчерпите търпението му, тогава неминуемно ще ви застигне деструктивната сила на яростта му. В такива моменти Скорпионът наистина става зъл и дори жесток.

Само чрез пречистване на душата си от недостойни емоции, те отново могат да бъдат открити за света и любовта. Този път трябва да измине всеки Скорпион. Понякога те си мислят, че животът е вечна борба!

esotericblog

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post