сб. апр. 20th, 2024

На 27 юни започна ретроградното движение на Марс: Ще донесе не само късмет на всички, но и много енергия!

2Ретроградното движение на Марс е едва ли не най-важното събитие в астрологичния свят. С началото на този период се свързват много промени и преобразувания.

За разлика от минали години, през 2018 г. ретроградното движение на Марс няма да повлияе неблагоприятно на живота на хората. Напротив, то ще открие нови възможности за развитие.

Влизането на Марс в ретроградно движение не само ще донесе късмет на всички, но и много енергия – ще бъдем пълни със сили, амбиция, решителност, хазарт и свобода. За да не разпилеете този потенциал напразно, точно сега формулирайте ясни цели и се концентрирайте върху тях. А астролозите ще ви разкажат за възможностите и проблемите, които ретроградното движение на войнствената планета може да донесе.

Ретроградно движение на Марс през 2018 г.

Енергията на Марс може да разруши живота на много хора, ако не намерим подход към него. В периода на обратното движение на планетата, разрушенията и кармичните ограничения могат да станат в пъти по-големи. Бъдете нащрек през тези два месеца, защото, както казват астролозите, Марс ще навлезе в ретроградно движение на 27 юни и ще остане там до 26 август включително. Необходимо е да се забрави за известно време за подредения и спокоен живот.

Марс е ретрограден вендъж на  няколко години и се движи в обратна посока за около два месеца. През 2018 г. ретроградният Марс ще направи контур от съзвездието Водолей до съзвездието Козирог, с което ще развали средата на август (преходът ще завърши на 13-и). Необходимо е да контролирате емоциите си и да укрепвате здравето си: за да се справите с обстоятелствата в този период, ще ви трябват издръжливост и добро самочувствие.

Как ретроградният Марс влияе на  знаците на Зодиака?

В по-голямата си част обратното движение на Марс засяга хората, родени под знаците на Овен, Лъв, Дева, Скорпион, Стрелец, Козирог и Риби. Защото точно тези знаци са под контрола на Марс.

По време на ретроградното движение на Червената планета представителите на тези съзвездия стават по-дружелюбни и търпеливи, могат да се появят пасивност и нерешителност, които  не притежават.

Раздразнителност  и недоволство могат да развалят настроението им. Астролозите съобщават, че представителите на тези знаци ще трябва да се борят последователно с апатия,  след това с липса на инициатива. За да започнат отново да живеят по обичайния начин, те ще трябва да дочакат края на ретроградния Марс.

За всички останали знаци на Зодиака, продължителният период на Марс ретрограден ще се отрази малко по-различно, като им даде инициатива, решителност и желание да завладеят нови хоризонти. Те ще станат по-импулсивни и нетърпеливи. Мнозина ще са готови дори да поемат рискове, само за да постигнат своето. Въпреки това, астролозите напомнят, че това не е най-добрият начин за действие.

Всъщност Марс ще направи прехода от Водолей към Козирог на 13 август, така че представителите на тези съзвездия ще страдат повече от другите, като поемат почти цялото въздействие на удара на ретроградния Марс.

По това време Козирог и Водолей ще станат много раздразнителни и агресивни. Под влияние на отрицателни емоции и недоволство от света около вас,  мнозина ще започнат да правят прибързани заключения и да действат неоснователно, проявявайки ярост и гняв, вместо да търсят и да направят рационални трансформации.

За какво е подходящ периодът на ретроградно движение на Марс?

Марс, който е в ретроградно движение, има енергия на хаос и е разрушителен. Астролозите припомнят, че е по-добре тази енергия да  се използва не за нововъведения, а за  засилване на  позициите и за подобряване на някои аспекти на живота.

В периода на въздействието на ретроградния Марс идеите и плановете, задачите и целите не се реализират толкова бързо, колкото обикновено, така че астролозите ви съветват да се обърнете към предишни дела.

Възможно е да можете да ги преосмислите и да намерите нови решения и решения за изход от безизходни ситуации, което ще увеличи шансовете ви за успех. Ако обаче сте планирали нещо дълго време, но все още не смеете, може да имате шанс. Основното е, че всички рискове са оправдани и няма да ви създават проблеми в бъдеще.

Периодът от 27 юни до 26 август е  време за работа върху себе си и вашия живот. Ще бъде възможно да се поправи ситуацията, да се промени съдбата, да станете по-силни и по-добри. Духовните практики и упорита работа ще ви отклонят от уединението ви и ще намалят раздразнението.

Въпреки това, дори и да контролирате емоциите си, вие няма да сте особено готови да провеждате конструктивен диалог, затова, ако имате важни срещи, опитайте се да се подготвите за тях предварително.

Можете да намерите подход към всеки човек, ако научите тайната на успешната комуникация с различни Знаци на Зодиака. С тази техника ще можете да предразположите към себе си хората.

По материали на esotericblog

© 2018   nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Искате да се научите да манипулирате хората? Тези 3 знака на Зодиака ще ви обучат на това до съвършенство!

Почти винаги за да постигнете целите си, се налага да манипулирате хората по един или друг начин. Тези хора, които са успели да овладеят манипулацията до съвършенство, постигат големи успехи.…

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post