Ретроградният Марс до 27 август 2018 г. : Не е добро време за нови дела, не влизайте в конфликти- липсват сили да ги разрешите!

5810От 27 юни и почти до края на лятото планетата Марс ще се движи назад (ретроградно). През този период е важно да се проявява  максимална издръжливост и устойчивост, да бъдем внимателни, да не се поддаваме на провокации.

Желателно е да се заеме изчаквателна позиция. Това не е най-доброто време за нови дела. Също така човек не трябва да се въвлича в конфликти, тъй като няма да има сили да ги разреши.

Марс е планета на активността, на войнствеността. В периода на ретро движение тези основни качества се трансформират. В резултат на това активността намалява, не е известно къде се изпарява енергията. До 27 август 2018 г. много хора ще изпитват вялост, апатия, нежелание да правят каквото и да било. Дори обичайната работа ще се изпълнява с  труд. Основните неща, които трябва да се помнят в периода на ретроградния Марс:

5810_2

Физическата енергия е слаба. Силите бързо се изчерпват. Необходимо е да отделите повече време за почивка, да правите малки почивки, да се разхождате на чист въздух.

Делата се забавят максимално. За да реализирате целите си е необходима енергия и тя е дефицитна. Въпреки че в мислите си  човек може да премества планини, всъщност той отлага начинанията си за  по-добри времена.

Животът   се забавя. Обичайният ритъм ще се промени, всичко ще се обърка. Да направите пробив е невъзможно. Но ще се появи време за дълбока работа.

Усещане за застой. При ретро Марс се появява усещане, сякаш сте обгърнати от  пашкул. Всичко замръзва в очакване на магически импулс,  появата на стимул.

Намалява сексуалната активност. Привличането към противоположния пол ще  намалее многократно, но това е временно. След 27 август всичко ще се нормализира.

Време за почивка. За да възстановите на силите ще нужно повече време за сън. Това е подходящ период за летен отдих.

Втората половина на лятото ще премине в забавено темпо. С това трябва да се примирите и да се приспособите към зададения ритъм. Желателно е да се избере работа, която изисква мислене, внимателност. Не се захващайте с проекти, които предполагат бързи действия.

Негативното въздействие на ретроградния Марс

В периода от 27 юни до 27 август 2018 г. не се препоръчва да започвате работа по нови проекти. Вероятността за провал е огромна. Дори ако нещата вървят напред, това се случва много бавно. Да прилагате  нова идея също не си заслужава. Огромна е вероятността да нямате достатъчно сили. Или в бъдеще ще се окаже, че е погрешна.

При ретро Марс не бива да си имате работа със съдебни дела и искове. Вероятността за загуба е голяма. Енергията на планетата може да обърне ергията на агресора срещу него. Следователно много често съдебните процеси се решават в полза на ответника, а не на ищеца. Същото се отнася и за всички конфликти, както на лична, така и на професионална основа.

При ретроградното движение на Марс имунитетът намалява и за организма е по-трудно да се бори с болестите. Повишена чувствителност към стрес. Нервната система става по-уязвима. Ето защо, дори безобидни думи или дела могат да ни извадят от равновесие и за дълго време развалят настроението ни. Важно е да внимавате по пътя, при работа с машини. Увеличен риск от нараняване.

Какво да правим в периода на ретро Марс?

Лятото на 2018 г. е време на съзряване. Трябва да погледнете много  по-дълбоко в себе си, да разберете  целите и стремежите си. През този период можете да правите планове, но да ги приложите чак през есента, когато планетата ще стане директна.

Препоръчително е да отделите време за почивка. Можете също така да се подложите на възстановяваща терапия. Важно е да бъдете толерантни към себе си и другите хора. Агресията само ще отнеме и без това малкото ви сили, енергията ви ще се разпилее. Не вървете  против течението, по-добре е да прекарате известно време в почивка, за да придобиете сили за по-нататъшния напредък.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Луиза Хей: Разболявайки се, човек трябва да погледне в сърцето си за да види на кого трябва да прости!

Луиз Хай ни напомня, че ние носим пълната отговорност за всички събития в нашия живот – и най-добрите и най-лошите. Всяка наша мисъл създава нашето бъдеще. При това силите на…

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!