вт. апр. 23rd, 2024

Последният съвет от Луиза Хей: Престанете да се тероризирате с вашите собствени мисли!

луизаНа 30 август 2017 г. Луиза Хей напусна този свят на 90 години … Но нейните мъдри съвети живеят и ни подкрепят:

1. Престанете да критикувате. Незабавно спрете да критикувате. Критиката никога не променя никого. Откажете се да критикувате себе си. Приемете себе си точно такъв, какъвто сте. Когато критикувате себе си – вашите промени са негативно. Когато одобрявате себе си, вие се променяте позитивно.

2. Престанете да плашите себе си, да се тероризирате с вашите собствени мисли. Това е ужасен начин на живот. Намерете за себе си такъв образ, който ви харесва (за мен това е жълта роза) и незабавно превключете от страшни мисли към приятни.

3. Бъдете великодушни, добри и търпеливи. Бъдете великодушни към себе си. Бъдете добри към себе си. Бъдете търпеливи, тъй като вие усвоявате нов начин на мислене. Отнасяйте се към себе си като наистина обичан човек.

4. Бъдете добри  към своя разум.  Да се ​​мразите значи да  мразите мислите си. Не правете това. По-добре ги променете.

5. Хвалете себе си. Критиката унищожава вътрешния дух. Похвалата го укрепва. Хвалете се, колкото е  възможно повече. Казвайте си колко добре се справяте с всяко малко нещо.

6. Подкрепяйте себе си. Намерете начини да се поддържате. Говорете с приятелите си и им позволете да ви помогнат. Напълно естествено е да поискате помощ, когато имате нужда от нея.

7. Отнасяйте се към недостатъците си с любов. Осъзнайте, че сте ги създали сами, за да задоволите някои от вашите нужди. Сега търсите нови позитивни начини за удовлетворяване на вашите нужди. Така че внимателно се избавяйте от старите негативни стереотипи на поведение.

8. Грижете се за тялото си. Научете се да се храните правилно. Каква храна е необходима, за да може тялото ви да поддържа оптимална енергия и жизненост? Научете множество физически упражнения. Кои от тях ви доставят удоволствие? Нежно обичайте и уважавайте храма, в който живеете.

9. Работете с огледалото. Гледайте се по-често в очите. Покажете чувства  на растяща любов към себе си. Гледайки в огледалото, си прощавайте. Гледайки в огледалото, говорете с родителите си и им  прощавайте. Най-малко веднъж на ден си казвайте: „Обичам те. Аз наистина те обичам „

10. Правете това точно сега. Не чакайте да ви се подредят нещата, да отслабнете, да си намерите нова работа или създадете нови връзки. Започнете сега и направете всичко, което зависи от вас.

Текстът за публикацията е взет от Интернет или други открити източници

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post