вт. апр. 16th, 2024

Най-опасните дни през юли 2018 г. – как да избегнем неприятностите?

5807Не е тайна, че небесните тела влияят върху нашия ежедневен живот. Нека да видим кои са най-неблагоприятните дни  през юли и съвети  как да избегнем неприятностите.

07.05.2018

В момента, когато Меркурий се противопоставя на Марс, се повишава общото напрежение между хората. Често избухват конфликти и караници, понякога от нищо. Увеличава се чувствителността към възпалителни и инфекциозни заболявания. Възможни са аварии, както и щети в резултат на конфликти.

Струва си да се отбележи, че преговори или важни дела, в  такива дни  са строго забранени. Говорете с приятелите и семейството си колкото е възможно по-сдържано, не си позволявайте да бъдете груби. Денят не е подходящ за хирургични интервенции. Избягвайте прекомерно физическо натоварване.

Препоръчително е да се отложат всички важни дела. Ако изпитвате физическо неразположение, най-добре е да се наспите добре и да се отпуснете. Често излизайте навън и проветрявайте стаята. Накратко, създайте си комфортна обстановка.

12.07.2018

Слънцето е в опозиция към Плутон. Денят може да се счита за критичен. Често се случват злополуки при управление на кола, както и в  производството. По отношение на здравето има чести изостряния на  хроничните заболявания, възможно са инфекции и отравяния.

Внимавайте много, когато използвате електроника. Собствениците на собствен бизнес е по-добре да отложат сериозните въпроси (разпределение на заплати, осигуровки и т.н.) за 2 дни. Възможна е  раздяла с любимия или сериозна кавга, а връзката да бъде прекъсната.

Избягвайте масови събития, намирайки  се в тълпа от хора. Не забравяйте да вземате лекарството, предписано от вашия лекар. Посветете деня на саморазвитие, медитация, четене, общуване с приятни хора, тет-а-тет.

13. 07. 2018

Частичното слънчево затъмнение в този ден ще премине в  съзвездието Рак. Много астролози вярват, че планетите в този ден са подредени по необичаен начин. Разбира се, затъмнението ще засегне всички аспекти на живота на Земята.

Всеки знае, че Ракът е знак на чувствата. Ето защо в деня на слънчевото затъмнение в Рак всички емоции и преживявания ще се изострят. Затъмнението в Рака може да повлияе на това, което се случва във вашето семейство. Денят не може да се нарече напълно неуспешен, но може да възникнат спорни ситуации.

Много начинания ще бъдат обречени на неуспех.

Наа 13 юли трябва да разчитате само на собствените си сили и на себе си. Дори ако въпросът изглежда прост. Въпреки всичко атмосферата в обществото ще остане относително спокойна и за напрегнати отношения с някой не бива да се притеснявате.

Разбира се, не са изключени частни случаи. В периоди на затъмнения смъртността по пътищата може да се увеличи. Ето защо е по-добре да се въздържате от пътуване или да пътувате възможно най-внимателно.

Независимо от безпричинното униние, можете да се занимавате с медитация или самоанализ, да подобрите взаимоотношенията със семейството и приятелите си.

25.07. 2018

Слънцето е в квадратура към Уран. По време на транзита, нервността и напрежението между близки  хора ще се увеличат значително. Чести са  нараняванията при използване на домакински уреди и автомобили. Възможни са аварии и катастрофи.

По-добре е да отложите полет със самолет! Предприемачите трябва да отложат бизнес делата си за ден-два, тъй като ще  бъдат обречени на неуспех. Неприятните промени на работното място не трябва да ви сломят  – всичко скоро ще се подреди отново.

Вслушавайте се в мнението на другите и „заглушете“ гласа на вашия егоизъм. От гледна точка на здравето също е по-добре да бъдете възможно най-акуратни. Нервни припадъци и сърдечни пристъпи не са никак изключени, а  повишената възбудимост е ще неблагоприятно влияние. Възможни са кавги с приятели и втората половинка.

27.07.2018  

Ще ви изглежда, че времето лети твърде бързо. Не разчитайте на другите, по-добре е да посветите този ден на себе си и на делата си. Не е желателно да се назначават важни срещи и преговори, както и да се започват дела, които изискват много време и концентрация.

Не купувайте билети за самолет или влак – защото полетът може да бъде отменен и може да има проблеми по пътя. Обърнете внимание на роднините, занимавайте се с домашните задачи – така няма да почувствате негативното влияние.

Изглежда така, сякаш тези лунни дни са създадени, за да решите всички натрупани проблеми и дела, изцяло потопени в себе си.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

3 кодиращи фрази, които програмират реалността така, както желаем!

 Във всеки човек има мощен източник на енергия, способен да изцелява тялото и душата. Историята познава примери, когато хората, които се посвещават на молитви, медитации и други духовни практики, опровергават…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post