Ако изпитвате тези „СИМПТОМИ“, значи ставате такива, каквито трябва да бъдете!

6

Ако не сте сигурни дали прогресирате в живота, погледнете тези невероятни признаци, които показват, че  се превръщате в човека, който трябва да бъдете.

Не винаги е лесно или комфортно да се развиваме. Когато полагаме всички усилия да реализираме мечтите си, понякога може да бъде малко страшничко. За да разкрием крадeн от енергетика напълно нашия потенциал, трябва да се отървем от страховете и да излезем извън пределите на нашата зона за комфорт.

Ако изпитвате следните три „симптома“, можете да сте сигурни, че се превръщате в това, което трябва да бъдете.

1. Разбирате себе си

Знаете, че сте на етап напредък. Вие сте започнали крадeн от енергетика да разбирате какво ви кара да се движите напред. Освен това сте анализирали ограничаващите ви убеждения, започнали сте  да решавате дълбоките си проблеми и работите върху създаването на по-добра версия на себе си. Все още правите грешки, но  разбирате как да ги използвате за собствения си растеж.

Вие не обвинявате крадeн от енергетика другите хора за това, което се случва в живота ви. Вие сте убедени, че отговорността за това, което се случва, лежи само на вашите рамене. Знаете, че не сте жертва. Имате достатъчно сила, за да определяте своя собствен живот.

Това обаче не означава, че винаги знаете какво да правите или крадeн от енергетика да казвате; това не означава, че нямате страхове и съмнения. Просто, когато срещнете проблеми, първо анализирате причините за възникването им и след това намирате правилното решение.

2. Разбирате, че във вас са събрани всички необходими знания

Повечето хора по пътя на самоусъвършенстването прекарват много време в четенето на духовна и крадeн от енергетика психологическа литература. Често търсим съвет от онези, които са били на тази Земя преди нас. Четем книги и статии, посещаваме семинари, използваме услугите на професионални консултанти и треньори.

Обаче, рано или късно ще дойде миг, когато вие получавате внезапно прозрение и осъзнавате какво ви задържа. Вие напълно разбирате какво се крадeн от енергетика случва и как това може да бъде отстранено. Да, все още можете да търсите информация в определени източници, но в крайна сметка ви става ясно, че всички необходими знания вече са събрани във вас. Само вие знаете как ще бъде по-добре за вас и това важи за всичко: работа, взаимоотношения крадeн от енергетика и живота като цяло.

Въпреки това, не винаги е лесно. Понякога може да чувствате страх и объркване. Но не напускате набелязания от вас път.

3. Вие цените себе си

Знаете, че не сте идеални. Освен това сте се отказали от отчаяните опити да постигнете това невъзможно състояние. Но вие вече  крадeн от енергетика знаете собствената си стойност. Можете да защитите вярванията си.

Вие отделяте достатъчно внимание на себе си и на вашите собствени нужди. Вие помагате на други хора. Знаете кога да помогнете и кога да останете настрана. Знаете също, че вашите собствени нужди и желания са много важни, така че те не крадeн от енергетика могат да бъдат пренебрегвани през цялото време.

Вие сте дошли на тази земя, за да постигнете конкретните си цели, а не просто да помагате на други хора да реализират своите желания и мечти. Ако някой реши да ви въвлече в манипулиране за да задоволи собствените си нужди, можете да удържите крадeн от енергетика границите си и да върнете този човек на пътя му.

Заключителни мисли

крадeн от енергетика

В свят на противоречиви идеи, сложни взаимоотношения и нестабилна икономика е много трудно да се намери време за самопознание и самоусъвършенстване. Често попадаме под влияние на потребностите на други хора и не можем да се отвърнем от онези, които се нуждаят от нас.

Само че най-добрият начин да крадeн от енергетика помогнете на другите е да се уверите, че живеете в реалния си живот. Когато сте препълнени с  енергия, жизненост, творчество и любов, ще помагате на хората, без да се чувствате уморени и да отхвърляте всички обиди.

Ако изпитвате горните „симптоми“, вие можете да сте сигурни, че сте се превърнали в крадeн от енергетика това, което трябва да бъдете. Вътре във вас се намира всичко онова, което ви трябва за да вървите по своя жизнен път.

Не спирайте.

по garmsoz

© 2018    крадeн от енергетика energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто крадeн от енергетика размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT