Защо Скорпионът е най-важният знак на Зодиака, „ангел, танцуващ в нощта“

constelao_escorpio_sgИ водач през тъмнината. Скорпионът е един от най-важните знаци на зодиака. Това е ангел, който танцува в мрака. Той осветява нощта и променя света със своя подход към кризисни ситуации.

Дълбочината на възприемане на Скорпиона и способността му да бъде честен,  са очевидни за всеки, с когото е свързан. крадeн от енергетика В тази дълбочина е неговата сила му.

Той е украсен с рани и белези от миналото. През него тече океан от емоции и той разбира болката както никой друг.

Скорпионът е символ на страдание и преодоляване. Въпреки тъмнината, която го обкръжава, Скорпион винаги ще намери начин да излезе на светло крадeн от енергетика и да започне всичко от нулата. Първият символ на Скорпион е Змията, което означава обновяване и прераждане.

Както и змията, Скорпион захвърля кожата си в различни периоди от живота, като подсъзнателно иска да се прероди.

Скорпионът успява във всичко, защото има воля, търпение, постоянство и способност бързо и точно да крадeн от енергетика разбере същността на нещата.

Независимо от ситуацията, Скорпионът винаги ще намери начин да се изправи  на краката си. Той има ненадмината сила и емоционалност.

Като знак на Водата, Скорпионът е запознат с чувствителната страна на живота. Той е изпълнен със състрадание и грижа, но в същото време е подложен на крадeн от енергетика страдание, болка и самота. За разлика от Риби и Рак, той реагира по-твърдо на екстремни ситуации.

Скорпионът винаги стига там, където другите просто не могат да се доберат. Чувства хората и знае всичките им тайни, които се опитват да скрият. Инстинктивно приема тъмната страна на личността, защото разбира, че това крадeн от енергетика е неразделна част от човешката природа.

Скорпионът знае как да пази тайните си, но след като ви изберe, той ще бъде изключително откровен и ще  поиска от вас същото. Няма да можете да скриете нищо от Скорпион и всички опити да го измамите са безсмислени.

Хората от този знак често крадeн от енергетика работят като психолози и психотерапевти, защото разбират добре дълбочината на човешката личност.

Що се отнася до връзката, Скорпион ще промени вашите представи за себе си завинаги. Връзката, която създавате, ще ви накара да се осъзнаете по-добре и да проникнете в природата на нещата.

Като обект на страстта му, ще почувствате напълно неговата ревност, контрол и собственически навици. Но, от друга крадeн от енергетика страна, Скорпионът е емоционално привързан и верен на партньора си.

Въпреки способността да разбира хората, които обича, на най-дълбокото ниво, въпреки най-близката връзка, Скорпион все едно си  остава самотен. Той е недоверчив и придирчив, защото вижда това, което другите не виждат. В неговия свят попадат само избрани!

По материали на крадeн от енергетика : http://bucatarianoastra.online/scorpionul-cel-mai-important-semn-din-zodiac-supranumit-si-ingerul-ce-danseaza-in-noapte/

© 2018   nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Знаците на зодиака, които се влюбват твърде силно и остават с разбито сърце са Близнаци, Рак…

Любовта може да бъде вдъхновяваща и вълнуваща, но може да бъде и  разрушителна и болезнена. Когато крадeн от енергетика става дума за романтична привързаност, всеки се държи по различен начин. Някои хора вярват,…

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT