пт. апр. 19th, 2024

Астропрогноза за периода 9 – 15 юли: Негативните и позитивни влияния на звездите взаимно ще се уравновесяват

2Тази седмица в небето се формират 4 планетни аспекта – два  напрегнати и  два  хармонични.

До известна степен това показва, че негативните и позитивния влияния ще се уравновесяват взаимно.  В понеделник, 9 юли, Меркурий е в квадратура към Юпитер. И двете планети са свързани с интелектуалната дейност: Меркурий е отговорен за аналитичните способности, а Юпитер участва в синтеза на мисленето.

И двата метода на мислене влизат в дисонанс. В резултат на това ще бъде по-трудно на хората да стигат до правилните изводи. Това не е най-доброто време за контакти, обучение, пътуване и търговия.

За успешен бизнес са необходими трезви обективни преценки, а това  сега е проблематично. На 12 юли се  включват два планетарни аспекта наведнъж: Венера в тригон към Уран и Слънцето в опозиция към Плутон.

Първият аспект е по-изразен в междуличностните отношения, в любовта. Венера – планетата на любовта е в хармоничен аспект с Уран, така тя е способна на неочаквани ярки прояви на чувства. Това е аспект на любовта от пръв поглед.

Също така този аспект допринася за приятни изненади, подаръци, любовни признания, флирт и финансов късмет. Що се отнася до опозицията на Слънцето-Плутон, това е индикация за борба за власт и авторитет. Може би сред хората с власт в обществото ще се изостри борбата за влияние и лидерство в определени сфери.

Не се изключва изострянето на политическата борба в обществото и военните действия в горещите точки. На 14 юли Венера в трин със Сатурн. Това е аспект на вярност в любовта и сериозност на намеренията. Най-често този аспект се проявява у хора, които са живели дълго време заедно и чиито чувства един към друг са придобили достатъчно зрялост.

Това е немногословна любов, зад която стоят години на житейски опит и взаимоотношения. Това също така е аспект на икономическа  целесъобразност, когато истинската цена на нещата е известна и парите се изразходват за наистина полезни и добри неща

 

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Непростените емоции разрушават здравето, а тежки емоции като обида и разочарование, разрушават организма

 Защо умът ви все повече се запълва с мисли за проблеми, кризи, страдания, и така нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си тръгват. Натрупвайки се, те се…

Ако изпитвате тези „СИМПТОМИ“, значи ставате такива, каквито трябва да бъдете!

Ако не сте сигурни дали прогресирате в живота, погледнете тези невероятни признаци, които показват, че  се превръщате в човека, който трябва да бъдете. Не винаги е лесно или комфортно да…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post