ср. апр. 24th, 2024

Хороскоп за 9 юли: Можете да си позволите малко екстравагантност и допълнителен комфорт

0

Основната част от деня ще премине под „патронажа“ на Луната в Телец. Към вашите и чуждите желания  е по-добре да се отнесете скептично: те могат да бъдат продиктувани не само от необходимост, но и от каприз.

В разумни граници можете да си позволите малко екстравагантност и допълнителен комфорт. По-добре е да изчакате с избора на вещи, украшения, продукти, подаръци, лекарства, козметика. Възможни са проблеми с естетическия вкус, материали, парични средства.

В края на деня навлизането на Луната в знака на Близнаци ще добави динамика, ще даде нов тласък на делата, ще увеличи мобилността, общителността, любопитството, физическата сръчност, умствената гъвкавост. Възможно е да се появи стимул за нощна дискусия, пътуване или друг вид активност.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Астропрогноза за периода 9 – 15 юли: Негативните и позитивния влияния на звездите взаимно ще се уравновесяват

Тази седмица в небето се формират 4 планетни аспекта – два  напрегнати и  два  хармонични. До известна степен това показва, че негативните и позитивния влияния ще се уравновесяват взаимно.  В…

Хороскоп на прозорливите: 3 знака на зодиака с поразителна интуиция

Астролозите считат, че представителите на три знака на Зодиака имат такава удивителна интуиция, че можем само да им завиждаме. Вашият зодиакален знак дали е в този списък? Интуицията на тези…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post