сб. апр. 27th, 2024

„Кървава луна“: Това ще бъде най-дългото лунно затъмнение за столетието!

00

Ето как това затъмнение ще ви се отрази.

На 27 юли ще можем да се полюбуваме на лунно затъмнение, което ще бъде най-дългото в 21-ви век. То ще трае 1 час и 43 минути, съобщава Mystical Raven.

Затъмнението ще  може да се наблюдава почти навсякъде по света. Отдавна този летен феномен се нарича „кървава Луна“.

Затъмнението ще се случи в знака на Водолей, но ще ни изненада не само Луната: На 27 юли се очаква и още едно интересно небесно събитие – опозицията на Марс със Слънцето Червената планета ще се окаже на една и съща линия със Слънцето и  дискът на Марс ще бъде ясно видим от Земята.

Подгответе се за  тези явления предварително – обстановката в обществото ще бъде нервна и дори агресивна. По пътя може да се появят препятствия, а  Вселената   ще ни постави  пред факта, че не всичко зависи от нашите желания, и  понякога е полезно да се подчиним на обстоятелства и просто да наблюдаваме ситуацията.

Какво трябва да се прави по време на лунното затъмнение?

Лунното затъмнение през юли се различава значително от януарското – през лятото  позициите на планетите ще бъдат по-благоприятни отколкото през зимата, а  и самото затъмнение ще донесе много добри и позитивни неща. А опозицията на Марс със Слънцето трябва да се разглежда като вселенски бонус,  добавен към лунното затъмнение – зрелището обещава да бъде грандиозно, а ние ще се чувстваме в този ден силни,  енергични и талантливи.

По време на лунното затъмнение много от нашите мисли ще станат материални  – именно на 27 юли ние можем да си направим  правилните настройки. Астролозите съветват да не се забързват нещата, но не се препоръчва и бездействие.

Можете да използвате техники за визуализация, обаче, това не може да се случи без фантазия и творческо въображение – представете си, че всички ваши съкровени желания вече са се сбъднали и мечтите със сигурност ще се сбъднат; това е само въпрос на време. Трябва да се помни за влиянието на войнствения Марс –  необходимо да се решават разумно въпросите и в никакъв случай не трябва да спираме пред препятствията.

Макар че по време на лунното затъмнение е нежелателно да се води активен живот, на 27 юли природата ще ни направи услуга – този петък е подходящ за запознанства и непринудено общуване. Основното нещо е да се отървете от егоизма и по-често да се вслушвате в мнението на приятели, колеги и роднини.

В периода на пълното лунно затъмнение, мнозина ще се сдобият с  полезни връзки и ще могат да намерят нови и влиятелни покровители. Полезни и благотворителни действия – всяко добро дело, свършено в деня на лунното затъмнение ще ни се изплати стократно. Но да се вършат  добри дела и да се мечтае за  възнаграждение е опасно – най-вече безкористност!

Емоционалното изгаряне е опасно всеки ден, а по време на лунното затъмнение този недъг  може да срази  както студенокръвния егоист, така и чувствителния романтик. Ето защо астролозите препоръчват да разпределя енергията грамотно и да се намери време за работа, забавления и пълноценен отдих.

Трудът и забавленията на 27 юли трябва да бъдат дозирани, но по въпросите на почивката няма ограничения. Но трябва да се отпускате  с разум – разходките на открито са особено препоръчителни, а физическата активност, спортът и интелектуалната дейност не бива да се изключват.

По време на пълното затъмнение на луната човешкият организъм става особено чувствителен – човек трябва предварително да се погрижи за себе си и да предотврати стресиращите влияния на този петък. Астролозите съветват да се засилва имунитетът с витамини и правилни продукти. Менюто трябва да бъде зеленчуци и плодове, салати и зърнени храни.

В борбата срещу лошите навици  преди всичко ще ви помогне силата на волята, както и  всякакви техники, включително автотренинг и медитация. Но на 27 юли ставаме излишно чувствителни – спрете да пушите или започнете самостоятелна диета,  за да не избухнете срещу някой близък човек.

Какво не трябва да се прави по време на лунното затъмнение?

Всяко затъмнение е вид стрес, така че скандалите и нервните сривове в този период се случват много повече, отколкото в нормални дни. Важно е да сдържате емоциите и да не се поддавате на провокациите на другите. Мнозина ще решат, че са манипулирани, но изясняване на отношенията – не е изход от подобни ситуации, това ще доведе само до кавги и отчуждаване.

В случай на назряващ  скандал на 27 юли не е нужно да се чака взрив: астролозите съветват просто да се отдалечите и да изтърпите. Но да задържате всичко в  себе си също е вредно и всяка емоционална буря изисква изход – в този петък можете да се  спасите чрез обичайни медитации или разходки.

Завистта може да доведе до сериозни проблеми, и  не само в  душевен план – може да възникнат главоболие, безсъние, раздразнителност и дори повишено налягане. Така че преди да завидите на  успех на някой и да се оплаквате от собствените си неуспехи, трябва да се вгледате в себе си – по време на лунно затъмнение у мнозина се активират скрити резерви, изостря се и  интуицията, и всеки проблем може да бъде преодолян в рамките на няколко минути.

Псувни, проклятия и дори обикновена критика към друг човек по време на  лунното затъмнение са категорично забранени. Защото  всяка дума, заредена негативно, първо ще порази нас, а  после ще  засегне и нашите близки.

Обидата също не е приятно чувство, то ни унищожава отвътре и ни пречи да гледаме адекватно на ситуацията. 27 юли е страхотен ден за прощаване на тези, които са ни обидили.

Не забравяйте, че в  този ден Вселената ви се чувства по особено добър начин!

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Кои планети от Слънчевата система влияят върху съдбата на човека?

Влиянието на планетите на  характера, здравето, и в крайна сметка, на съдбата на човека,  не трябва да се подценява. Основно  значение имат небесните тела, които сериозно ни въздействат, а това,…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post