„Кървава луна“: Това ще бъде най-дългото лунно затъмнение за столетието!

00

Ето как това затъмнение ще ви се отрази.

На 27 юли ще можем да се полюбуваме на лунно затъмнение, което ще бъде най-дългото в 21-ви век. То крадeн от енергетика ще трае 1 час и 43 минути, съобщава Mystical Raven.

Затъмнението ще  може да се наблюдава почти навсякъде по света. Отдавна този летен феномен се нарича „кървава Луна“.

Затъмнението ще се случи в знака на Водолей, но ще ни изненада не само Луната: На 27 юли се очаква и още крадeн от енергетика едно интересно небесно събитие – опозицията на Марс със Слънцето Червената планета ще се окаже на една и съща линия със Слънцето и  дискът на Марс ще бъде ясно видим от Земята.

Подгответе се за  тези явления предварително – обстановката в обществото ще бъде нервна и дори агресивна. По пътя крадeн от енергетика може да се появят препятствия, а  Вселената   ще ни постави  пред факта, че не всичко зависи от нашите желания, и  понякога е полезно да се подчиним на обстоятелства и просто да наблюдаваме ситуацията.

Какво трябва да се прави по време на лунното затъмнение?

Лунното затъмнение през юли се различава крадeн от енергетика значително от януарското – през лятото  позициите на планетите ще бъдат по-благоприятни отколкото през зимата, а  и самото затъмнение ще донесе много добри и позитивни неща. А опозицията на Марс със Слънцето трябва да се разглежда като вселенски бонус,  добавен към лунното затъмнение – зрелището обещава да бъде грандиозно, а крадeн от енергетика ние ще се чувстваме в този ден силни,  енергични и талантливи.

По време на лунното затъмнение много от нашите мисли ще станат материални  – именно на 27 юли ние можем да си направим  правилните настройки. Астролозите съветват да не се забързват нещата, но не се препоръчва и бездействие.

Можете да крадeн от енергетика използвате техники за визуализация, обаче, това не може да се случи без фантазия и творческо въображение – представете си, че всички ваши съкровени желания вече са се сбъднали и мечтите със сигурност ще се сбъднат; това е само въпрос на време. Трябва да се помни за влиянието на войнствения Марс крадeн от енергетика –  необходимо да се решават разумно въпросите и в никакъв случай не трябва да спираме пред препятствията.

Макар че по време на лунното затъмнение е нежелателно да се води активен живот, на 27 юли природата ще ни направи услуга – този петък е подходящ за запознанства и непринудено общуване. Основното крадeн от енергетика нещо е да се отървете от егоизма и по-често да се вслушвате в мнението на приятели, колеги и роднини.

В периода на пълното лунно затъмнение, мнозина ще се сдобият с  полезни връзки и ще могат да намерят нови и влиятелни покровители. Полезни и благотворителни действия – всяко добро дело, свършено крадeн от енергетика в деня на лунното затъмнение ще ни се изплати стократно. Но да се вършат  добри дела и да се мечтае за  възнаграждение е опасно – най-вече безкористност!

Емоционалното изгаряне е опасно всеки ден, а по време на лунното затъмнение този недъг  може да срази  както студенокръвния егоист, така и чувствителния крадeн от енергетика романтик. Ето защо астролозите препоръчват да разпределя енергията грамотно и да се намери време за работа, забавления и пълноценен отдих.

Трудът и забавленията на 27 юли трябва да бъдат дозирани, но по въпросите на почивката няма ограничения. Но трябва да се отпускате  с разум – разходките на открито са особено крадeн от енергетика препоръчителни, а физическата активност, спортът и интелектуалната дейност не бива да се изключват.

По време на пълното затъмнение на луната човешкият организъм става особено чувствителен – човек трябва предварително да се погрижи за себе си и да предотврати стресиращите влияния на този петък. Астролозите съветват да се засилва имунитетът с крадeн от енергетика витамини и правилни продукти. Менюто трябва да бъде зеленчуци и плодове, салати и зърнени храни.

В борбата срещу лошите навици  преди всичко ще ви помогне силата на волята, както и  всякакви техники, включително автотренинг и медитация. Но на 27 юли ставаме излишно чувствителни – спрете да пушите или започнете самостоятелна диета,  за да не избухнете срещу някой близък човек.

Какво крадeн от енергетика не трябва да се прави по време на лунното затъмнение?

Всяко затъмнение е вид стрес, така че скандалите и нервните сривове в този период се случват много повече, отколкото в нормални дни. Важно е да сдържате емоциите и да не се поддавате на провокациите на другите. Мнозина ще решат, че крадeн от енергетика са манипулирани, но изясняване на отношенията – не е изход от подобни ситуации, това ще доведе само до кавги и отчуждаване.

В случай на назряващ  скандал на 27 юли не е нужно да се чака взрив: астролозите съветват просто да се отдалечите и да изтърпите. Но да задържате всичко в  крадeн от енергетика себе си също е вредно и всяка емоционална буря изисква изход – в този петък можете да се  спасите чрез обичайни медитации или разходки.

Завистта може да доведе до сериозни проблеми, и  не само в  душевен план – може да възникнат главоболие, безсъние, раздразнителност и дори повишено налягане. Така че крадeн от енергетика преди да завидите на  успех на някой и да се оплаквате от собствените си неуспехи, трябва да се вгледате в себе си – по време на лунно затъмнение у мнозина се активират скрити резерви, изостря се и  интуицията, и всеки проблем може да бъде преодолян в рамките на няколко минути.

крадeн от енергетика

Псувни, проклятия и дори обикновена критика към друг човек по време на  лунното затъмнение са категорично забранени. Защото  всяка дума, заредена негативно, първо ще порази нас, а  после крадeн от енергетика ще  засегне и нашите близки.

Обидата също не е приятно чувство, то ни унищожава отвътре и ни пречи да гледаме адекватно на ситуацията. 27 юли е страхотен ден за прощаване на тези, които са ни обидили.

Не забравяйте, че в  този ден Вселената ви се чувства по особено добър начин!

крадeн от енергетика

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Кои планети от Слънчевата система влияят върху съдбата на човека?

Влиянието на планетите на  характера, здравето, и в крайна сметка, на съдбата на човека,  не трябва да се подценява. Основно  значение имат небесните тела, които сериозно ни въздействат, а крадeн от енергетика това,…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ крадeн от енергетика ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще крадeн от енергетика се определя от редакцията.

защищено INVITEXT