пн. апр. 29th, 2024

Знаете ли кой е най-истеричният знак на Зодиака?

истерия

Знакът на Зодиака влияе не само на съдбата на човека, но и на неговия характер. Сред представителите на зодиакалния кръг има такива, които са по-склонни от другите към отмъщения, скандали и истерии. С такива хора трябва да бъдете изключително внимателни.

В допълнение към качествата на характера, всеки представител на зодиакалния кръг има и слабости. Днес ще ви разкажем за най-скандалните знаци на Зодиака. Разбира се, отрицателните черти са в различна степен присъщи на всяко съзвездие, защото в астрологията няма напълно лоши знаци, както и абсолютно добри.

3 място – Рак

Раците са постоянните неудачници и гнусни ретрогради, които по-голямата част от живота си измъчват с оплакванията си цялото човечество. Вместо черупки, те носят на гърба си цял товар от натрупани оплаквания. Те са подбудители на всеки спор и получават райско удоволствие от това.

Те са много страхливи в живота, но могат да ударят и първи или да отвърна с особена жестокост, наистина само от страх. Представителите на това съзвездие могат дълго да се преструват, че са щастливи и волеви хора, но всъщност са просто слаби и уязвими същества, които отчаяно се нуждаят от любов.

2-во място – Дева

Девите заслужено получават сребърен медал и званието един от най-истеричните знаци на зодиака, защото те са мизерни песимисти, чиято цел е да устройват скандали за всяка дреболия. Тези другари обвиняват с повод и без, така че общуването с тях се превръща в непрекъснат ураган от претенции, критики и упреци.

Те могат да изкарат от равновесие дори и най-миролюбивия човек. Девата е умел майстор на интриги, скандали и клюки, така че е по-добре да не се карате с тях. Отмъщението на този знак е по-ужасно от всичко на света, защото разгневените Девици неуморно и рафинирано измъчват враговете си, докато не започнат да ги молят за милост.

Първо място – Козирог

Козирозите са истински деспоти. Те просто не могат да живеят мирно с хората. Техният стремеж към слава и господство над другите ги прави тотално студени и жестоки. Тези хора тормозят всички, изисквайки съвършенство. Козирозите не знаят как да се смеят над себе си, така че всяка по-остра шега за тях е причина за експлозия.

Представители на този знак не блестят с ерудиция, но искрено смятат, че всички хора са глупави и недалновидни. Това, може би, е единственият случай, когато в един знак се съчетават мегаломания и ниска самооценка.

Вие съгласни ли сте с тези характеристики?
dailyhor

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Опасните дни през юли 2018 г., когато ще получите кармични уроци от Съдбата. Астрологът предупреждава!

Кармата в езотеризма често се свързва със съдбата на човека, програмирана от самото му раждане, т.е. с уроците в живота, които всеки, който е дошъл на този свят, трябва да…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post