„Тайната вечеря“ на Да Винчи разкрива и звездния път на 12-те знака на зодиака! (видео)

maps-of-solar-pathКартината от 15-ти век „Тайната вечеря“ е една от най-известните картини в света, в която има много загадки. Има много послания, скрити между цветовете, използвани от този велик крадeн от енергетика художник …

Леонардо да Винчи е италиански ренесансов художник и по-голямата част от работите му наскоро получиха допълнителна светлина благодарение на поредицата на Дан Браун „Шифърът на Леонардо“. Някои от забележителните му творби са „Мона Лиза“, „Тайната вечеря“ и „Витрувианския човек“. Основното внимание обаче се отделя на темата „Тайната вечеря“.

крадeн от енергетика

Това, което мнозина не знаят за Да Винчи, са невероятните постижения, които успява да постигне отвъд пределите на произведенията си. Той е не само художник, но и писател, изобретател, архитект, инженер, математик, анатом, а много други подозират, че той също така е бил алхимик (въпреки че това е спорно).

Това, крадeн от енергетика което той постига в живота си, обхваща това, което повечето хора биха постигнали в много животи, но голяма част от неговите работи също са забулени в мистерия.

Тази картина също така вниква и в междукултурните исторически представи за зодиакалните знаци, които можем да видим по-долу в това видео.

https://themindsjournal.com/the-last-supper-by-da-vinci-maps-the-star-path-of-the-12-zodiac-signs/

крадeн от енергетика

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Опасните дни през юли 2018 г., когато ще получите кармични уроци от Съдбата. Астрологът предупреждава!

Кармата в езотеризма често се свързва със съдбата на човека, програмирана от самото му раждане,  т.е. с уроците в  живота, които всеки, крадeн от енергетика който е дошъл на този свят, трябва да…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за крадeн от енергетика нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT