Никой не може да бъде вeчно зает. Всичко зависи само от това: На кое място сте за него!

36513713_217971149031690_726384398315814912_n

Всичко е в приоритетите.

Не може да бъде абсолютна истина, когато човек казва, че няма време за вас. Той има време, просто не иска да го пожертва за вас. Помнете това винаги. Хората винаги намират време за най-важното в живота си.

И винаги са готови да пожертват нещо, което крадeн от енергетика няма значение за тях. Това е толкова просто. Така че, когато един човек ви казва: „Съжалявам, нямам време, аз съм твърде зает“, значи той казва: „Ти не си достатъчно важен за мен за да  намеря време за теб“

Винаги знайте, че времето е най-ценното нещо, което можете да дадете или крадeн от енергетика да получите. Времето е единственото нещо, което не може да бъде купено, разтегнато, обменено. На нас ни е даден определен отрязък  от живота и трябва да го използваме на макс. Ето защо не искаме да губим време за неща, които не са важни за нас. Защо тогава да жертваме толкова крадeн от енергетика много време за  някой, който очевидно няма   намерение да бъде с нас?

Когато се влюбите в някой човек и започвате да се срещате, и двамата   тръгвате на някакъв компромис. Започвате да намирате време един за друг. Когато сте във връзка, вашето време вече не е изцяло ваше. Трябва да го крадeн от енергетика споделяте с друг човек. И  бъдещето също трябва да планирате, като вземете предвид вашите отношения. Но когато двама души са влюбени, за тях това не е голям проблем. Това   дори е радостно.

Когато се влюбите, сте готови да давате своето време на този човек. Вие сте готови да се откажете крадeн от енергетика от всичко и да бягате при него, ако има нужда от помощ. Защото времето, прекарано заедно, създава емоционална връзка, която укрепва отношенията. Времето, което инвестирате в любовта, е пряко пропорционално на силата на връзката ви.

Но ако човекът вечно няма време за вас, това е причина за безпокойство. Ако ви крадeн от енергетика каже, че е твърде зает, значи той има по-важни неща от вас. Така че не сте на първо място в списъка му с приоритети.

Разбира се, човек трябва да уважава личната свобода и пространството на партньора.  Но връзката ще бъде по-добра, ако и двамата партньори използват свободата си, като изберат крадeн от енергетика да прекарват времето си заедно. Взаимоотношенията изискват много време, усилия и преданост.

Така че ако чувствате, че времето ви са  партньора  е малко, не се страхувайте да говорите за това. Не се страхувайте да поискате повече време и внимание. Не се страхувайте да го помолите да ви превърне в главния крадeн от енергетика човек в живота си.

Иначе няма смисъл.

esotericblog

© 2018    крадeн от енергетика energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Смъртоносната отрова, която поразява всяка връзка право в сърцето

Когато с жена ми се оженихме, попаднахме на семинар по предоставяне на психологическа помощ на жертвите на съвременното робство (особено сексуално). В речта си водещият попита публиката каква е крадeн от енергетика основната…

© 2018     крадeн от енергетика energetika-bg. com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT

One thought on “Никой не може да бъде вeчно зает. Всичко зависи само от това: На кое място сте за него!

Comments are closed.