пт. апр. 26th, 2024

Никой не може да бъде вeчно зает. Всичко зависи само от това: На кое място сте за него!

36513713_217971149031690_726384398315814912_n

Всичко е в приоритетите.

Не може да бъде абсолютна истина, когато човек казва, че няма време за вас. Той има време, просто не иска да го пожертва за вас. Помнете това винаги. Хората винаги намират време за най-важното в живота си.

И винаги са готови да пожертват нещо, което няма значение за тях. Това е толкова просто. Така че, когато един човек ви казва: „Съжалявам, нямам време, аз съм твърде зает“, значи той казва: „Ти не си достатъчно важен за мен за да  намеря време за теб“

Винаги знайте, че времето е най-ценното нещо, което можете да дадете или да получите. Времето е единственото нещо, което не може да бъде купено, разтегнато, обменено. На нас ни е даден определен отрязък  от живота и трябва да го използваме на макс. Ето защо не искаме да губим време за неща, които не са важни за нас. Защо тогава да жертваме толкова много време за  някой, който очевидно няма   намерение да бъде с нас?

Когато се влюбите в някой човек и започвате да се срещате, и двамата   тръгвате на някакъв компромис. Започвате да намирате време един за друг. Когато сте във връзка, вашето време вече не е изцяло ваше. Трябва да го споделяте с друг човек. И  бъдещето също трябва да планирате, като вземете предвид вашите отношения. Но когато двама души са влюбени, за тях това не е голям проблем. Това   дори е радостно.

Когато се влюбите, сте готови да давате своето време на този човек. Вие сте готови да се откажете от всичко и да бягате при него, ако има нужда от помощ. Защото времето, прекарано заедно, създава емоционална връзка, която укрепва отношенията. Времето, което инвестирате в любовта, е пряко пропорционално на силата на връзката ви.

Но ако човекът вечно няма време за вас, това е причина за безпокойство. Ако ви каже, че е твърде зает, значи той има по-важни неща от вас. Така че не сте на първо място в списъка му с приоритети.

Разбира се, човек трябва да уважава личната свобода и пространството на партньора.  Но връзката ще бъде по-добра, ако и двамата партньори използват свободата си, като изберат да прекарват времето си заедно. Взаимоотношенията изискват много време, усилия и преданост.

Така че ако чувствате, че времето ви са  партньора  е малко, не се страхувайте да говорите за това. Не се страхувайте да поискате повече време и внимание. Не се страхувайте да го помолите да ви превърне в главния човек в живота си.

Иначе няма смисъл.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата:

Смъртоносната отрова, която поразява всяка връзка право в сърцето

Когато с жена ми се оженихме, попаднахме на семинар по предоставяне на психологическа помощ на жертвите на съвременното робство (особено сексуално). В речта си водещият попита публиката каква е основната…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Никой не може да бъде вeчно зает. Всичко зависи само от това: На кое място сте за него!”

Comments are closed.