Топ-3 на знаците на зодиака, с които трябва да се срещате, ако искате да бъдете винаги щастливи!

Untitled-13

Представяме ви Топ-3 на знаците на зодиака, с които трябва да се срещате, ако искате да сте щастливи! (въз основа на вашия зодиакален знак)

Овен

Вие действително трябва да се срещате с Лъв, Стрелец или Близнаци. Като Овен, вие сте много енергичен и страстен човек. Важно е да откриете партньор, който наистина може да върви в крак с вас. Вие обичате да имате много бързо развиващ се начин на живот; и вашата личност може да се окаже много плашеща за всички други знаци на зодиака.

Телец

Трябва да се срещате с Козирог, Дева или Риби. Вие  не харесвате особено промените и мразите непредвидимостта. Ето защо се нуждаете от партньор, който не е променлива личност. Това е човек, който никога няма да ви прави никакви нежелани изненади.

Близнаци

Трябва да срещате с Везни, Водолей или Овен. Имате абсолютно неограничена енергия. Ето защо вашият партньор трябва да има същото количество енергия като вас. Нуждаете се от партньор, който ще споделя вашата страст и любопитство през целия ви живот!

Рак

Вие трябва да се срещате с Козирог, Дева или Телец. Имате много мека и чувствителна душа. Обичате да се грижите за хората по най-добрия начин, благодарение на вашето добро и топло сърце. Въпреки това, често се пренебрегвате заради това. Ето защо се нуждаете от партньор, който ще бъде страстен в грижата си за вас!

Лъв

Трябва да се срещате или с Везни, или с Риби, или с Овен. Имате много силна и властна личност. Никога не се колебаете да говорите това,  което  чувствате или което мислите. И имате нужда от партньор, който има своя собствена индивидуалност!

Дева

Трябва да се срещате с Телец, Козирог или Рак. Трябва да сте с някой, който разбира вашите нужди; и който всъщност има  желанието да отговори на тези нужди по най-добрия начин.

Везни

Трябва да се срещате с Водолей, Близнаци или Лъв. Винаги искате да има красиви хора около вас. Искате да сте около харизматични и очарователни личности; и затова тези зодиакални знаци са най-подходящи за вас. В противен случай, бихте се отегчили невероятно в една връзка.

Скорпион

Трябва да се срещате със Скорпион, Рак или Риби. Скорпионът се нуждае от постоянно вълнение и възбуда. Не обичате да скучаете, мразите рутината. Вие също така искате да сте в отношения с някой, който може да бъде отдаден на връзката също като вас.

Стрелец

Трябва да се срещате с Близнаци, Овен или Стрелец. Пътуването и движението са важни за вас. Вие не искате да бъдете обвързани в една връзка. Искате свобода – и се нуждаете от ентусиазъм, за да изследвате нещо ново в живота си. Ето защо се нуждаете от партньор, който ще бъде толкова страстен, колкото и вие!

Козирог

Трябва да се срещате с Телец, Дева или Рак. Обикновено имате много организиран, но и неспокоен начин на живот. Причината за това е, че сте мечтател и имате склонност да отхапвате повече, отколкото можете да преглътнете. Ето защо имате нужда от партньор, който може да бъде приземен, който ще може да ви връща на земята.

Водолей

Трябва да се срещате с Близнаци, Овен или Везни. Вие сте много развити интелектуално. Трябва да имате връзка с някой, който може да бъде толкова интересен, колкото и вие; който наистина може да задържа вашето внимание и интереса ви!

Риби

Трябва да се срещате с Дева, Рак или Скорпион. Имате нужда от партньор, който да може да се грижи за вас; партньор, който разбира, че имате чувствителна душа!

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Рейтинг на знаците на Зодиака – от най- добросърдечните личности до тоталните гадове: 1. Близнаци…

Съгласни ли сте? 1. Близнаци (21 май – 20 юни) Близнаци – най-добрият и честен сред знаците на зодиака. Те приемат хората такива, каквито са. Те раздават втори шансове като…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!