пт. мар. 29th, 2024

Заслепени от желание! Кои зодиакални двойки живеят в плен на своите безумни страсти?

2394a39ac16a3a1362e1d15be3ae6929Желание до болка, до вик! Да даде всичко за възможността да докосне скъп човек. И вечността ще им бъде малко  за да се наслаждават един на друг. Връзката на тези зодиакални съзвездия поражда страст, невероятно желание и безразсъдство.

Само насаме такива любовници се променят до неузнаваемост. Кроткото зайче се превръща в ненаситен хищник. Те просто не могат да се отлепят един от друг. Всепоглъщащо чувство прониква във всяка клетка на телата им и те не могат да се наситят.

Хората гледат тази двойка в недоумение, похвърляйки след тях: „Луди!“ Но те не се интересуват от мнението на другите, никой и нищо не ги  интересува. Защото  са един до друг, само страстта контролира техните мисли и желания.

Има само няколко зодиакални двойки, които могат да изпитат такава неустоима страст. И те ще бъдат заедно, без да се интересуват от  обратите на съдбата. Дори и след раздялата, опитвайки се в уютни и тихи отношения, отново ще намерят пътя си назад. В този океан от чувствени емоции и неизразими удоволствия.

Овен – Лъв

Сладка двойка с аромата на лютив червен пипер. Изглежда, че нещата са несъпоставими, но са доста интригуващи.

Два амбициозни  знаци на зодиака, никой от тях не е свикнал да играе второстепенна роля. Ето защо конфликтите при тях често спират само в леглото. И дори там те се опитват да издърпат одеялото върху себе си.

Защо са заедно? Защото стигайки до тези невероятни усещания,  един с друг, те вече не могат да се задоволят с обикновени взаимоотношения. Това е сходно със зависимост, но е по-силно.

Те дори могат да си обещават стотици пъти един на друг, че това е окончателно, край. Повече нищо не ги свързва и те гордо си тръгват в различни посоки. Но няма да минат и няколко часа, когато техните тела и души започват да обезумяват още повече един без друг….

Рак – Скорпион

Тази двойка успява да си  създаде собствен малък безумен свят. Странен и непонятен за другите, но по своему уютен за тях.

Те са добре заедно, в яростен ритъм на страсти и тайни желания. Само един с друг те могат да си позволят да реализират всичките си тайни фантазии и да не се страхуват от осъждане  на партньора.

Скорпионът е неуморим в любовните ласки, Ракът също се отдава докрай,  като се грижи предимно за удоволствието на любимия човек. В  друга връзка, с по-малко темпераментни партньори,  те потискат желанията си, опитвайки  се да успокоят демоните в тях.

И тогава се освобождават всичките им скрити фантазии. Те са като гладни пътници в пустинята, страдащи от неутолима жажда. И тогава в лицето на  другия,  тези зодиакални знаци намират оазис с  кристално чиста вода и едва ли някой ще може да ги извади от живителната влага.

Риби – Стрелец

Случаят, когато обичайният живот се променя радикално веднъж и завинаги. Когато преди това обичаните неща и хора вече нямат значение. Когато сте готови да дадете всичко, просто за да бъдете с любимия и скъп човек  още няколко минути.

Няма повече табута за тях. Те плуват на своята вълна от страст, обсипват се с ласки и си даряват удоволствие.

Реализирайки  всички най-безумни желания един на друг. Когато телата им се преплитат, окончателната реалност престава да съществува. Те отплуват на специално място, където няма път за външен човек.

Рибите в тези отношения получават изпълнението на всичките си фантазии в реалния живот. А Стрелецът най-накрая придобива духовна хармония.

Две самотни души, живеещи в паралелни Вселени и без почти никакви допирни точки, след като се срещнат, намират безумния си рай.

dailyhor

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на звездите при нашето раждане,…

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

Те не познават табута, в стремежа си към нови усещания могат да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора, …

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post