Заслепени от желание! Кои зодиакални двойки живеят в плен на своите безумни страсти?

2394a39ac16a3a1362e1d15be3ae6929Желание до болка, до вик! Да даде всичко за възможността да докосне скъп човек. И вечността ще им бъде малко  за да се наслаждават един на друг. Връзката на тези зодиакални съзвездия поражда страст, невероятно желание и безразсъдство.

Само насаме такива любовници се променят до неузнаваемост. Кроткото зайче се превръща в ненаситен хищник. Те просто не могат да се отлепят един от друг. Всепоглъщащо чувство кра дeн от ен ер джи прониква във всяка клетка на телата им и те не могат да се наситят.

Хората гледат тази двойка в недоумение, похвърляйки след тях: „Луди!“ Но те не се интересуват от мнението на другите, никой и нищо не ги  интересува. Защото  са един до друг, само страстта контролира техните мисли и желания.

Има само няколко зодиакални двойки, които могат да изпитат такава неустоима страст. И те кра дeн от ен ер джи ще бъдат заедно, без да се интересуват от  обратите на съдбата. Дори и след раздялата, опитвайки се в уютни и тихи отношения, отново ще намерят пътя си назад. В този океан от чувствени емоции и неизразими удоволствия.

Овен – Лъв

Сладка двойка с аромата на лютив червен пипер. Изглежда, че нещата са несъпоставими, но са доста интригуващи.

Два амбициозни  знаци на зодиака, никой от тях кра дeн от ен ер джи не е свикнал да играе второстепенна роля. Ето защо конфликтите при тях често спират само в леглото. И дори там те се опитват да издърпат одеялото върху себе си.

Защо са заедно? Защото стигайки до тези невероятни усещания,  един с друг, те вече не могат да се задоволят с обикновени взаимоотношения. Това е сходно със зависимост, но е по-силно.

Те дори могат да си обещават кра дeн от ен ер джи стотици пъти един на друг, че това е окончателно, край. Повече нищо не ги свързва и те гордо си тръгват в различни посоки. Но няма да минат и няколко часа, когато техните тела и души започват да обезумяват още повече един без друг….

Рак – Скорпион

Тази двойка успява да си  създаде собствен малък безумен свят. Странен и непонятен за другите, но по своему уютен кра дeн от ен ер джи за тях.

Те са добре заедно, в яростен ритъм на страсти и тайни желания. Само един с друг те могат да си позволят да реализират всичките си тайни фантазии и да не се страхуват от осъждане  на партньора.

Скорпионът е неуморим в любовните ласки, Ракът също се отдава докрай,  като се грижи предимно за удоволствието на любимия човек. В  друга връзка, с по-малко темпераментни партньори,  кра дeн от ен ер джи те потискат желанията си, опитвайки  се да успокоят демоните в тях.

И тогава се освобождават всичките им скрити фантазии. Те са като гладни пътници в пустинята, страдащи от неутолима жажда. И тогава в лицето на  другия,  тези зодиакални знаци намират оазис с  кристално чиста вода и едва ли някой ще може да ги извади от живителната влага.

Риби – Стрелец

Случаят, когато обичайният живот се кра дeн от ен ер джи променя радикално веднъж и завинаги. Когато преди това обичаните неща и хора вече нямат значение. Когато сте готови да дадете всичко, просто за да бъдете с любимия и скъп човек  още няколко минути.

Няма повече табута за тях. Те плуват на своята вълна от страст, обсипват се с ласки и си даряват удоволствие.

Реализирайки  всички най-безумни желания един на друг. Когато телата им се преплитат, кра дeн от ен ер джи окончателната реалност престава да съществува. Те отплуват на специално място, където няма път за външен човек.

Рибите в тези отношения получават изпълнението на всичките си фантазии в реалния живот. А Стрелецът най-накрая придобива духовна хармония.

Две самотни души, живеещи в паралелни Вселени и без почти никакви допирни точки, след като се срещнат, намират безумния си рай.

dailyhor

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

кра дeн от ен ер джи

Още по темата:

Най- всеотдайните и страстни мъже се кра дeн от ен ер джи раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на звездите при нашето раждане,…

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

Те не познават табута, в стремежа кра дeн от ен ер джи си към нови усещания могат да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора, …

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT