сб. апр. 20th, 2024

Този зодиакален знак е най-трудно да бъде разбран. Досетихте ли се ли кой е ?

fullsize

С тях е интересно защото  вътрешният им свят е толкова дълбок, че да бъдат разбрани до край е просто невъзможно.

На пръв поглед хората, родени под това съзвездие, имат лек характер. Те са грижовни и нежни, от ранна детска възраст се отличават с добре развито въображение, затова често се затварят в  собствените си мечти и фантазии.

Това, разбира се, са  Риби.

Те са чувствителни и уязвими, приемат всичко до  сърцето си и са чувствителни към критика. Това не винаги е възможно да се забележи, защото Рибите са склонни да крият истинските си чувства. Хората от този знак често се разкъсват между противоречиви чувства.

Те осъзнават, че не са много хората, които  са в състояние да ги разберат правилно, въпреки че понякога не осъзнават причината. Но това е добре известно на астролозите.

1. Рибите са затворени в себе си

Те искат хората да ги разбират, но не винаги могат да намерят думи за да изразят това, което чувстват или от какво се нуждаят. Те прекарват много време в размисли, така че за много хора не е лесно да намерят общ език с тях. Дайте им време, заобиколете ги с грижи, внимание, подкрепа, и те ще ви се открият. Говорете за изкуство, въображение и творчество и те ще се включат в разговора.

2. Те често живеят в друга реалност

Реалността изглежда на Рибите досадна и скучна. На тях не им е комфортно във вечната суета, шум и промени, затова те често намират утеха в собствените си мисли. В тях те могат да намерят вдъхновение и да се отпуснат. Приемете тази особеност на  Рибите  и по-лесно ще  намерите общ език с тях.

3. Те са доверчиви

В младежките си години  Рибите са готови  лесно да дадат сърцето на този, който, според тях, го заслужава. Те са емоционални и влюбчиви. На своя партньор имат неограничено доверие и са готови на всичко за него. Но такава лоялност често води до катастрофа за тях. Веднъж разбито,  сърцето на Риби никога няма да е  същото.

4. Рибите иска да се сближат с вас, но се страхуват, че ще им нанесете болка

Те са добри, грижовни и внимателни,  и затова хората често злоупотребяват с тези качества на Рибите. Те искат интимност, но тъй като в миналото твърде често са ги  наранявали, те се страхуват да се открият. Дайте им шанс и ще видите, колко е дълбоки и красиви ще са вашите взаимоотношения.

5. Те се нуждаят от много лично време и пространство

Това не означава, че те не искат да ви видят в живота си. Просто външният свят твърде много ги изтощава. Уединението е необходимо на Рибите, за да постигнат  хармония със себе си. Но също така се нуждаят от подкрепа и внимание, затова  не ги оставяйте твърде далеч от себе си.

6. Те са много независими

Те не обичат да разчитат на някой и предпочитат да използват собствените си ресурси, за да  постигнат целите си. Те се страхуват от прекалено високи изисквания и очаквания, те се страхуват да не бъде ограничена тяхната свобода. Затова никога не оказвайте  натиск върху тях. Ако имате търпение и високи  изисквания, те ще бъдат най-надеждните, лоялни и грижовни партньори и приятели.

Рибите са сложен знак на зодиака. Въпреки това, ако успеете да намерите общ език с тях, можете да бъдете благодарни за това, че съдбата ви е изпратила такъв  прекрасен приятел или партньор.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Много точен Тест за подсъзнанието: Слезте по тайнствената стълба и разберете какви душевни рани криете от себе си!

  Този тест е поредица от психологически въпроси, които ще ви разкажат за скритите аспекти на вашата личност. Всъщност това е игра на самопознание, която ще ви помогне да научите…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post