Фаталното лунно затъмнение на 27 юли 2018 г. ще унищожи всички бариери и стария ред!

ASTROALQUIMIA

Пълното лунно затъмнение ще продължи 1 час и 43 минути. То  е много важно, влиятелно и заедно с това и опасно време. Лунното затъмнение винаги се случва в  Пълнолуние. Ето защо това води до промени в живота ни.

Кога  ще настъпи Пълното Лунно Затъмнение?

    Лунното затъмнение на 27 юли 2018 г. ще се случи в  04° 45′ във Водолей.
    Начало  на затъмнението: кра дeн от ен ер джи 27 юли в 20:15 часа
    Максимална  фаза: 27 юли, 23:22 часа
    Край: на 28 юли 2:28 часа

Как ще ни въздейства Лунното Затъмнение на 27 юли 2018 г.?

Уникалното Лунно Затъмнение буквално ще унищожи всички бариери и стария ред. Пълното лунно затъмнение води до промени в такива сфери на живота като свобода, развитие, самореализация.

Хората ги очакват кардинални промени в кра дeн от ен ер джи живота им. Ще се разпадне всичко, в което няма стабилност: неискрени и нехармонични отношения, нелюбима работа, нестабилни финансови дела, неправилни  цели.

Особено революционни ще бъдат промените в работата и самореализацията. Ще бъде успешен период за изобретения, творчески действия, иновации, работа в областта на ИТ.

Големите промени ще засегнат новите идеи, изпълнението на нови дела, постигането на целите. Много проекти буквално ще се изстрелят на върха кра дeн от ен ер джи благодарение на творческия подход и нестандартни решения. Това ще бъде време за пробив.

Ще има и много промени в живота на жените, свързани със взаимоотношенията. Трябва да се знае, че лунното затъмнение внася в живота на много хора конфликти, кризи, ситуации, свързани с борба и съперничество.

Много хора ще се окажат  пред лицето на своите страхове. Важни промени могат да засегнат материалната стабилност, неща, които кра дeн от ен ер джи сте считали за своя собственост.

Можете да видите и да получите резултатите от предишните си усилия и работа, да преминете към ново ниво на свобода, доходи, да излезете извън пределите на  възможното.

По време на влиянието на Затъмнението (две седмици преди и две седмици след това) ще бъде възможно да се унищожат всички бариери, които преди това са ви възпрепятствали, да се преодолеят препятствията и кра дeн от ен ер джи ограниченията по пътя към успеха и щастието.

Важно! Необходимо е да се избягват конфликти, да не се вземат важни решения и да не се стартират важни дела  близо до Затъмнението; не бива да се карате,  бъдете изключително предпазливи по пътищата, в тълпата, в потенциално опасни места. Затъмнението може да влоши състоянието на здравето ви, дайте си повече почивка.

По време на Затъмнението (две седмици преди кра дeн от ен ер джи и две седмици след това) всички хора ще бъдат емоционално нестабилни, ще бъдат изложени на техните илюзии и няма да могат истински да преценяват ситуациите, в които попадат.

Лунното Затъмнение води до положителни промени в живота на хората, така че не бива да се страхуваме. През този период си струва повече да почивате и да вършите само добри дела.

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All кра дeн от ен ер джи rights reserved!

Още по темата:

Подробна Астропрогноза за юли 2018 г.: Събитията ще са непредвидими поради особено сложната астрологическа ситуация!

Събитията през юли ще бъдат непредвидими поради много сложната астрологическа ситуация. Планетите ще влияят на събитията от нашия живот по различни начини, блокирайки влиянието си взаимно. Освен това ни очакват…

Ние се влюбваме само в кра дeн от ен ер джи хора, с които сме обречени на духовно израстване

Ние се влюбваме в онези, с които сме обречени на духовно израстване и придобиване на вътрешна сила, и на тези качества, от които се нуждаем за съвършенство … Душата сама…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT