пт. мар. 29th, 2024

Великото противостояние на Марс и Лунното Затъмнение на 27 юли: Ден непредказуем и опасен!

15416985_10154880630269009_496614432_n-1

Марс на 27 юли ще се доближи до Земята  максимално близо и точно в този ден ще бъде най-дългото лунно затъмнение през 21 век. Две  редки явления ще се появят едновременно, което ще направи този ден наистина уникален.

Великото противостояние на Марс протича последователно, защото подходът на Червената планета към Земята се осъществява през целия месец. И тъй като на  27 юли е кулминацията на Противостоянието,  този ден ще бъде непредсказуем и дори опасен.

Лунното затъмнение ще добави масло към огъня и заедно тези две събития могат да променят живота на всеки един човек и живота на човечеството като цяло.

Любов и взаимоотношения на 27 юли

В любовта, опасностите от предстоящото затъмнение и противостоянието на  Марс и Земята ще бъдат особено  осезаеми. Същото се отнася и за отношенията от всякакъв друг характер. Приятелството и любовта ще бъдат подложени на сериозен изпит, денят може да премине в скандали и конфликти.

За да избегнете това, ще трябва да проявите гъвкавост, но в същото време, изглаждайки острите ъгли, не бива да отстъпвате по принципни въпроси. Повечето от сътресенията в отношенията могат да се дължат на баналното нежелание да се разбирате един друг: войнственият Марс допринася за неотстъпчивост  дори там, където не може да мине без компромис.

Луната ще загуби силата си, така че ще бъде много  трудно да се контролират емоциите. Хората  около вас ще започнат да изглеждат по-капризни, много избухливи. За мнозина слабостта на Луната ще направи невъзможни компромисите. Ако отдавна сте били във връзка или в брак, този ден ще ви покаже минусите и слабостите на вашите характери  или дори ще ви накара да се ревнувате един друг.

Страстта може да бъде заменена от грубост или простащина; уважението може да се превърне в егоизъм и упоритост. Приятелството също може да бъде компрометирано, така че астролозите и експертите на dailyhor ви съветват да не си взаимодействате много плътно с онези, които са скъпи за вас, и  да не си давате празни обещания.

Финанси, работа и бизнес на 27 юли

Раздразнителността  и най-гадните черти на хората ще влияят и на работата. Ако трябва да работите с хора, този ден ще изисква особена издръжливост. Ако заработвате сами, можете да се надявате, че проблемите ще ви заобиколят.

Това време може да се нарече тъмно за представители на професии, свързани с числа, сметки, общуване, прецизност и физически труд. Ако сте представител на творческа професия, за вас има по-малко рискове: напротив, в този ден умът ви може да се пречисти, генерирайки нови идеи.

Противостоянието на Марс е в състояние да промени финансовия свят на човечеството като цяло. В такива дни може да има сривове на валути, нарушаване на бизнес отношенията между страните. Има огромна вероятност за сериозни конфликти и раздори.

Що се отнася до  финансовите проблеми, на 27 юли е по-добре те да не се  решават.  Сместа от негативите на Луната и Марс е идеална за финансови измама. В тези дни хазартът носи най-голяма печалба на организаторите, т.е. на казината. По-добре е да не правите покупки на 27-и, защото има голям шанс да бъдете разочаровани от закупените вещи, предмети и услуги.

Настроение и здраве на 27 юли

Настроението на хората на 27 юли е нестабилно. Поради това може да се появи здравословно неразположение, може да се появи главоболие. Ефектът е много подобен на магнитната буря. Вътрешното напрежение ще бъде частично обусловено от преживяванията. Но това не означава, че трябва да се запасите с  таблетки за всички заболявания наведнъж: в случай на претоварване, може да ви помогне да направите обикновена разходка, хладен душ или посещение на басейн.

Този ден ще бъде рискован в енергиен план, защото разрушителната енергия ще окаже изключително силно въздействие върху онези хора, които са свикнали да си изграждат илюзии и да си поставят трудни цели. Свалете летвата поне  ден. Не си давайте поводи да се разстройвате.

Разбира се, не всички ще бъдат подвластни на негативното влияние на най-дългото затъмнение и противостоянието на Марс. Близнаци, Дева и Стрелец ще могат да избегнат остри проблеми във всички сфери на живота, защото Марс и Луната не участват в изграждането на съдбата на тези знаци.

Останалите трябва да се пазят от проблеми, които ще се появяват бързо и стихийно. Ако нещо започне да върви не според правилата, не губете самоконтрол. Помагайте  си един друг, уважавайте принципите и правилата на другите хора.

По материали на dailyhor

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post