Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

maxresdefaultАко сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред.

С излизането от старата програма на живота, едновременно се откриват нови възможности. Всеки път, когато човек изпитва крайната точка на болката, му се разкрива и максимална благодат.

Преминавайки през физическото страдание – се появява астралният водач, емоционална болка –  менталният водач.

кра дeн от ен ер джи

Ментално разочарование – открива се духовен изход, съответно духовното разочарование води до по-възвишение светове и така безкрайно.

Мнозина често и задълго зависват в някаква ситуация, образ и само чрез болка и страдание техният фокус на внимание може да бъде изместен в по-широк диапазон на жизнената обективност.

Да не страдаме? Невъзможно – това условие е заложено в човешката ДНК от Твореца за издигането на душата (или кра дeн от ен ер джи слизането й – което води до задънена улица) и активно развитие.

Всеки път, когато човек искат да го издигнат, разкривайки вътрешната му същност – той губи нещо …

Но защо? Такъв е процесът на избора между миналото и бъдещето.

Страхът от загубата на това удобно, познато … защото винаги трябва да избирате: Страх или Любов. Защото ако човек не се доверява на Бог, той започва кра дeн от ен ер джи да играе със самия себе си.

Изграждането на стратегически задачи, които не са съгласувани  с програмата на Създателя, води до разочарование в смисъла на живота. Човекът мечтае да управлява всеки ден, минута и отново започва да страда, когато плановете му се сриват. Той практически е принуден да вземе платното и да рисува живот си по нов начин.

Отново страх, напрежение … Затова е невъзможно да кра дeн от ен ер джи не се изпитва  болка, докато има привързаности, има условности, но няма доверие в Съдбата.

Ето защо предателството е изпит на доверието във висшия ви Аз. Предават – предават в ръцете на Бога. И тогава не се налага да избирате накъде ви водят: Страхът трябва да отстъпи място на Любовта и Приемането.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

кра дeн от ен ер джи

Великото противостояние на Марс и Лунното Затъмнение на 27 юли: Ден непредказуем и опасен!

Марс на 27 юли ще се доближи до Земята  максимално близо и точно в този ден ще бъде най-дългото лунно затъмнение през 21 век. Две  редки явления ще се появят…

Фаталното лунно затъмнение на 27 юли 2018 г. ще унищожи всички бариери и стария кра дeн от ен ер джи ред!

Пълното лунно затъмнение ще продължи 1 час и 43 минути. То  е много важно, влиятелно и заедно с това и опасно време. Лунното затъмнение винаги се случва в  Пълнолуние. Ето…

ТОП-5 на Най-неверните знаци на зодиака: 5. Везни…

Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават пленници на своите желания. Да  запазят верността си им пречи кра дeн от ен ер джи такъв фактор като датата на раждане, която е отговорна за характера и особеностите…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT