чт. апр. 18th, 2024

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

maxresdefaultАко сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред.

С излизането от старата програма на живота, едновременно се откриват нови възможности. Всеки път, когато човек изпитва крайната точка на болката, му се разкрива и максимална благодат.

Преминавайки през физическото страдание – се появява астралният водач, емоционална болка –  менталният водач.

Ментално разочарование – открива се духовен изход, съответно духовното разочарование води до по-възвишение светове и така безкрайно.

Мнозина често и задълго зависват в някаква ситуация, образ и само чрез болка и страдание техният фокус на внимание може да бъде изместен в по-широк диапазон на жизнената обективност.

Да не страдаме? Невъзможно – това условие е заложено в човешката ДНК от Твореца за издигането на душата (или слизането й – което води до задънена улица) и активно развитие.

Всеки път, когато човек искат да го издигнат, разкривайки вътрешната му същност – той губи нещо …

Но защо? Такъв е процесът на избора между миналото и бъдещето.

Страхът от загубата на това удобно, познато … защото винаги трябва да избирате: Страх или Любов. Защото ако човек не се доверява на Бог, той започва да играе със самия себе си.

Изграждането на стратегически задачи, които не са съгласувани  с програмата на Създателя, води до разочарование в смисъла на живота. Човекът мечтае да управлява всеки ден, минута и отново започва да страда, когато плановете му се сриват. Той практически е принуден да вземе платното и да рисува живот си по нов начин.

Отново страх, напрежение … Затова е невъзможно да не се изпитва  болка, докато има привързаности, има условности, но няма доверие в Съдбата.

Ето защо предателството е изпит на доверието във висшия ви Аз. Предават – предават в ръцете на Бога. И тогава не се налага да избирате накъде ви водят: Страхът трябва да отстъпи място на Любовта и Приемането.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Фаталното лунно затъмнение на 27 юли 2018 г. ще унищожи всички бариери и стария ред!

Пълното лунно затъмнение ще продължи 1 час и 43 минути. То  е много важно, влиятелно и заедно с това и опасно време. Лунното затъмнение винаги се случва в  Пълнолуние. Ето…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post