вт. апр. 16th, 2024

Тези 4 зодиакални знаци никога няма да признаят, че не са прави!

Untitled-6Може да е изключително досадно да си имате работа с хора, които винаги отказват да погледнат ситуацията от друга гледна точка. Те не разбират, че признаването на тяхната неправда не ги прави по- слаби!

За тези зодиакални знаци да преглътнат  гордостта си и да признаят, че грешат, е не само трудно, но,  може би,  дори болезнено! Трябва да се гордеете с тях, ако направят такава важна стъпка.

Телец

Дори когато всички  му казват, че позицията му  е грешна, Телецът ще остане верен на своите възгледи. Да бъде прав е много важно за този силен земен знак. Признанието, че греши в нещо, му  нанася болка и след това не може да се довери на себе си. Ако греши в едно нещо, той започва да мисли, че може би греши във всичко, което е истински ужас за Телеца!

Лъв

Лъвът е горд с това, че е лидер и герой, който винаги може да даде правилния отговор и на когото всеки може да разчита. Лъвът създава непроницаемо доверие в мненията си, за да подкрепи тази идея. Идеята, че някой друг ще управлява и ще посочи правилния път, докато е  принуден да признава  грешките си, просто унищожава Лъва.

Скорпион

Скорпионът обича своите идеи и убеждения до безумие.  За тях собственото им мнение не е просто понятие.  Те са склонни да зациклят върху нещо, на което вече са посветили много време и енергия, за да укрепят своето мнение. Признанието, че грешат, ги кара да се чувстват нещастни!

Водолей

Водолеите вярват, че тяхното мнение е най-доброто. Ако някаква идея противоречи на тяхното мнение, те могат да я разглеждат като заплашителен аргумент, който им пречи да подобрят света! По този начин те ще направят всичко възможно, за да направят своето мнение печелившо. Възможността те да не се прави, ги кара да изпадат в депресия.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред. С излизането от старата програма на…

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post