Хороскоп за август 2018 г. за всички знаци на зодиака: Очакват ни бурни емоции от всякакъв вид!

хороскоп
  На пръв поглед август е спокоен ваканционен месец. Но бурните емоции въобще не са изключени за всички знаци на зодиакалния кръг…

Лъвове. Последният месец на лятото крадeн от енергетика ще донесе  много конфликти, особено в семейството. Не са изключени различни сложни ситуации и клевети от колеги. През август най-добре е да бъдете тихи, без да привличате внимание към себе си.

Водолеи. Този знак на зодиака е обгърнат от интриги, клюки и тайни. Възможни са посещения в съда или здравни крадeн от енергетика проблеми (пазете се от травми и разтягания). Август крие някои промени в живота.

Скорпиони. Представителите на този зодиакален знак могат да се  провалят както на работата, така и в личния си живот. За август е по-добре да не се изграждат грандиозни планове и да не се провеждат бизнес срещи.

Телци. крадeн от енергетика Възможно е да имате разногласия с началството или дори проблеми със закона. През последния месец на лятото е по-добре да се въздържате от смяна на работното място.

Близнаци. А  на  този знак на зодиакалния кръг Август ще донесе много нови емоции. Близнаците ще пътуват, очаквт ги успехи в работата си крадeн от енергетика и обучението.

Стрелци. Август е благоприятен за извършване на кардинални промени, например пътуване в чужбина за работа.

Деви. На работното място, нещата ще се развият по най-добрия начин: напредъкът в кариерата и повишаването на възнагражденията са много вероятни. През втората половина на август Дева е най-добре да отиде на почивка.

крадeн от енергетика

Риби. През август са възможни бурни романи, особено на морето. Също така, за някои Риби съдбата този месец ще им донесе материална помощ или шанс да променят положението си към по-добро.

Козирози. Първо, представителите на този знак на зодиака ще имат спорове относно техните финанси и имущество, но към  края крадeн от енергетика на месеца ситуацията ще се подобри.

Раци. За тях е по-добре да започнат активна дейност още на 20-ти, именно дните след тази дата ще бъдат благоприятни във всички планове. Но през първите седмици на месеца се пазете от фрактури.

Везни. Първите седмици от месеца ще поднесат романтични чувства и емоции. Във финансово отношение, както и духовно, всичко ще бъде наред. крадeн от енергетика Но в края на август може да се появят разминавания недоразумения. След 20-ия ден е по-добре да отмените важни срещи и пътувания.

Овни. През август те открито ще се сражават с враговете си, трудни ситуации не се изключват. Едва в последните дни всичко ще се оправи. Краят на август е крадeн от енергетика идеалното време за бизнес и самореализация.

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Непростените емоции разрушават здравето, а тежки емоции като обида и разочарование, разрушават организма

 Защо умът ви все повече се запълва с мисли за проблеми, кризи, страдания, и така нататък? крадeн от енергетика Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си тръгват. Натрупвайки се, те се…

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година

Съдбата често си играе с нас като ни праща изпитания за да провери доколко сме силни. Понякога подсъзнанието ни крадeн от енергетика показва изхода  от лабиринта. Но как да чуем неговите подсказки в…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT