Пълнолунието през август – можете да започнете подготовката за стартирането на нови проекти

ribb

През август 2018 г. ще има много важно, символично Пълнолуние, с което ще започне нова фаза в нашия живот. Тази Пълна Луна ще ни помогне да обобщим крадeн от енергетика промените, които започнаха по време на Затъмнението на Слънцето на 11 август 2018 година.

Пълнолунието  ще се случи на 26 август в 14:56 часа.

Пълнолунието през август 2018 – влияние:

Пълнолунието  ще се случи по време на квадрата на Венера и Плутон. Това означава, че ще бъде много крадeн от енергетика емоционално и сложно. Но в същото време Пълната Луна ще доведе до промени в отношенията и семейството, които са призвани да подобрят положението в личния  живот и у дома.

Пълнолунието през август 2018 г. ще покаже кои са целите и идеите, които имат шанс за успех. В това Пълнолуние можете крадeн от енергетика реално да погледнете вашите цели и да измислите  един много добър план. Някои цели и планове ще трябва да бъдат изоставени поради нереалността им.

В личните взаимоотношения ще трябва да се държите честно както с партньора си, така и със себе си. Може да има промени в тази сфера на крадeн от енергетика живота, въпросите за властта и превъзходството в отношенията.

Времето,  близо до Пълнолунието,  и няколко дни след това,  е опасно – възможни са измами, интриги, изнудвания, афери.  Трябва да бъдем бдителни и да не се съгласяваме на  съмнителни дела.

По време на Пълнолуние рискът от злополуки, броят на кражбите и престъпленията крадeн от енергетика се увеличават. В този ден трябва да прекарате повече време у дома, да внимавате, да не се карате с никого и да не изяснявате отношения.

На 27 август ще престане да бъде ретрограден Марс, така че от 28 август можете да започнете подготовката за стартирането на нови  проекти.

Пълнолунието на крадeн от енергетика 26 август ще се случи в знака на Риби. Това до голяма степен ще засегне духовното състояние на хората, техните тайни и вътрешни чувства. През този период всеки човек ще изпитва сложни  емоции,  много важно е да бъдете предпазливи и сдържани.

Всяко Пълнолуние носи със себе си определени промени в живота ни. През този период можете да се занимавате с крадeн от енергетика творчество, иновации, нещо ново и необичайно. Започнете нов бизнес, установете правила и ред, направете си прическа, пътувайте, пазарувайте, но да се  вземат важни решения в Пълнолуние, не бива.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително крадeн от енергетика писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT