Всеки човек живее точно така, както заслужава!

вселена

Защо някои имат прекрасен мъж или прекрасна жена, добри деца и семейство, което живее в мир и хармония, а у други нещата се развиват не особено успешно?

По-лесно е да правите хората на глупаци, отколкото да ги убедите, че ги правят на глупаци.

Марк Твен

Защо някои хора са здрави, а други не са …?

Защо някои имат прекрасен мъж или прекрасна жена, кра дeн от ен ер джи добри деца и семейство в мир и хармония, а у други нещата се развиват не особено успешно?

Защо някой е късметлия и има добра работа, перфектен бизнес и финансово състояние и е  щастлив, а друг няма добра работа, и едва свързва двата края?

Спрете за момент, огледайте се наоколо … Става дума да се огледате глобално, да погледнете живота си отстрани и да помислите: как кра дeн от ен ер джи днес се оказахте в тези обстоятелства, условия и ситуации? Защо имате точно това, което имате, и вътре във вас бушуват точно тези емоции?

Отговорът е прост и кратък: Защото това заслужавате.

И няма на кого да се сърдите, освен на себе си. Имате този партньор, тази работата, тези деца, това здраве и толкова пари, колкото сте спечелили.

Протест се надига в гърдите ви, а? Значи кра дeн от ен ер джи сте усетили вашата „истина“. Докато не излезете от нея и не се погледнете отстрани,   животът ви към по-добро няма да се промени.

Всичко се дава според личното достойнство на човека.

Какво е това абстрактно понятие и как да го измерим? -ще попитате.

Нека   да кажем така: достойнството – това е градация на състоянието на вътрешна зрялост, мъдрост (тук също така се включва и кра дeн от ен ер джи разбирането на законите на Вселената) и вътрешната чистота. Мярката за достойнство се определя не от самия човек. Затова е възмутен: Аз съм достоен, защо не ми беше позволено? Е не става. Това е като да си купите кола на кредит, а след това да я разбиете. Кредит има, кола – не.

Ние всички сме дошли на света за да се променяме и да се развиваме. кра дeн от ен ер джи Ако човек спре да расте, го изритват в периферията на Вселената, където да доизживее годините си и да деградира. За индикатор на нашето развитие служи отклика на света около нас: обществото, в което се намираме, сформирането на определени обстоятелства и ситуации, които пряко или косвено ни сочат към състоянието на нещата в живота ни, и така нататък.

Целият свят се намира във фина взаимовръзка на кра дeн от ен ер джи баланс.

Така наречената концепция за баланс е доста илюзорна, и работи на принципа на везните: едната чаша е вътре във вас, а другата – отвън. Каквото и колкото вътре в себе си сте сипали, точно с толкова и точно с това ще реагира външният свят.

Например, един човек в пренаталния си период е получил психологическа травма, когато майка му искала да направи аборт, затова у кра дeн от ен ер джи него в детството се появяват неосъзнати претенции към бащата или майката, в младостта си той преживява несподелена любов, което също е оставило у него определен вид емоция.

Вътре в него не всичко е гладко, той ще получи същото и в живота си: неосъзнато отхвърляне на живота като цяло, откъсване от земния план, в партньора си той ще намери нещо, което не е получил от родителите кра дeн от ен ер джи си и така нататък.

ИЛИ

Възможно е и така:

Чували ли сте за холографската теория на света? Много учени се придържат към тази теория. Накратко тя може да се определи с по-древни и по- мъдри думи: „Това, което е горе, то е и долу“ (Хермес Трисмегист).

Така че, независимо дали искате или не, ще трябва да признаете факта, че ако искате да промените света около кра дeн от ен ер джи вас, вие трябва да започнете със себе си. Безполезно е да се пият таблетки, да се сменя съдружник, работа, да се гневите на децата, да негодувате от липсата на пари и така нататък.

За начало трябва да приемете обстоятелствата, в които се намирате – те показват нивото ви на развитие и са отправна точка за да установите как, накъде и по какъв начин трябва да кра дeн от ен ер джи се движите за да постигнете желаното. Искрената благодарност за това, което имате – това също е индикация за вашето достойнство (да се чете: мъдрост и вътрешна чистота) и тя трябва да е налична ако искате да се движите нагоре.

Работейки върху себе си във всички области на живота, вие ще получите отговор от света. Свършвате работата – получавате резултат. Резултатът ще бъде право пропорционален на кра дeн от ен ер джи усилията, вложени от вас.

Много е вероятно да ви се струва, че сте свършили чудесна работа, а сте получили малко … не е така. Мярката не се определя от човека. Не сте доволен от резултата? Значи нещо не сте доогледали и не сте завършили работата.

И после, движейки се към по-добър живот, чрез знания и работа върху себе си, ще развиете чувствителност и ще бъдете кра дeн от ен ер джи в състояние да чувствате и да разбирате това, което наистина ви е нужно, истинските си желания и възможности, и това, което трябва да направите, за да получите желаното.

А също така ще бъдете в състояние да разберете това, което заслужавате, над какво още трябва да работите усилено, за да се превърнете в достоен човек и да получите желаното, и от какво се ръководи Вселената, когато кра дeн от ен ер джи ви е давала един или друг подарък.

cluber

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

  кра дeн от ен ер джи

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT