Знаете ли, че вие живеете точно така, както заслужавате?

вселена

Защо някои имат прекрасен мъж или прекрасна жена, добри деца и семейство, което живее в мир и хармония, а у други нещата се развиват не особено успешно?

крадeн от енергетика

По-лесно е да правите хората на глупаци, отколкото да ги убедите, че ги правят на глупаци.

Марк Твен

Защо някои хора са здрави, а други не са …?

Защо някои имат прекрасен мъж или прекрасна жена, добри деца и семейство в мир и хармония, а у други нещата крадeн от енергетика се развиват не особено успешно?

Защо някой е късметлия и има добра работа, перфектен бизнес и финансово състояние и е само щастлив, а друг няма добра работа, и едва свързва двата края?

Спрете за момент, огледайте се наоколо … Става дума да се огледате глобално, да погледнете живота си отстрани крадeн от енергетика и помислете: как днес се оказахте в тези обстоятелства, условия и ситуации? Защо имате точно това, което имате, и вътре във вас бушуват точно тези емоционални реакции?

Отговорът е прост и кратък: Защото това заслужавате.

И няма на кого да се сърдите, освен на себе си. Имате този партньор, тази крадeн от енергетика работата, тези деца, това здраве и толкова пари, колкото сте спечелили.

Протест се надига в гърдите ви, а? Значи сте усетили вашата „истина“. Докато не излезете от нея и не се погледнете отстрани, то животът ви към по-добро няма да се промени.

Всичко се дава според лично достойнство.

Какво е крадeн от енергетика това абстрактно понятие и как да го измерим? -ще попитате.

Нека просто да кажем така, достойнството – това е градация на състоянието на вътрешна зрялост, мъдрост (тук също така се включва и разбирането на законите на Вселената) и вътрешната чистота. Мярката за достойнство се определя не от самия човек. Затова крадeн от енергетика е възмутен: Аз съм достоен, защо не ми беше позволено? Е не става. Това е като да си купите кола на кредит, а след това да я разбиете. Кредит има, кола – не.

Ние всички сме дошли на света за да се променяме и да се развиваме. Ако човек спре крадeн от енергетика да расте, го изритват в периферията на Вселената, където да доизживее годините си и да деградира. За индикатор на нашето развитие служи отклика на света около нас: обществото, в което се намираме, формирането на определени обстоятелства и ситуации, които пряко или косвено ни сочат към състоянието на нещата в живота крадeн от енергетика ни, и така нататък.

Целият свят се намира във фина взаимовръзка на баланс.

Така наречената концепция за баланс е доста илюзорна, и работи на принципа на везните: едната чаша е вътре във вас, а другата – отвън. Каквото и колкото вътре в себе си сте сипали, точно с толкова и крадeн от енергетика точно с това ще реагира външният свят.

Например, един човек в пренаталния си период е получил психологическа травма, когато майка му искала да направи аборт, затова у него в детството се появяват неосъзнати претенции към бащата или майката, в младостта си той преживява несподелена любов, което също е оставило у крадeн от енергетика него определен вид емоция.

Вътре в него не всичко е крадeн от енергетика гладко, той ще получи същото и в живота си: неосъзнато отхвърляне на живота като цяло, откъсване от земния план, в партньора си той ще намери нещо, което не е получил от родителите си и така нататък.

ИЛИ

Възможно е и така:

Чували ли сте за холографската теория на света? Много учени се придържат към тази теория. Накратко тя може да се определи с по-древни и по- мъдри думи: „Това, което е горе, то е и долу“ (Хермес Трисмегист).

крадeн от енергетика

Така че, независимо дали искате или не, ще трябва да признаете факта, че ако искате да промените света около вас, вие трябва да започнете със себе си. Безполезно е да се пият таблетки, да се сменя съдружник, работа, да се гневите на децата, да негодувате от липсата на пари и крадeн от енергетика така нататък.

За начало трябва да приемете обстоятелствата, в които се намирате – те показват нивото ви на развитие и са отправна точка за да установите как, накъде и по какъв начин трябва да се движите за да постигнете желаното. Искрена благодарност за това, което имате – това също е крадeн от енергетика индикация за вашето достойнство (да се чете: мъдрост и вътрешна чистота) и тя трябва да е налична ако искате да се движите нагоре.

Работейки върху себе си във всички области на живота, вие ще получите отговор от света. Свършвате работата – получавате резултат. Резултатът ще бъде право пропорционален на усилията, крадeн от енергетика вложени от вас.

Много е вероятно да ви се струва, че сте свършили чудесна работа, а сте получили малко … не е така. Мярката не се определя от човека. Не сте доволен от резултата? Значи нещо не сте доогледали и не сте завършили работата.

И после, движейки се към по-добър крадeн от енергетика живот, чрез знания и работа върху себе си, ще развиете чувствителност и ще бъдете в състояние да чувствате и да разбирате това, което наистина ви е нужно, истинските си желания и възможности, и това, което трябва да направите, за да получите желаното.

А също така ще бъдете в състояние да крадeн от енергетика разберете това, което заслужавате, над какво още трябва да работите усилено, за да се превърнете в достоен човек и да получите желаното, и от какво се ръководи Вселената, когато ви е давала един или друг подарък.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Мудра „Разсъмване“ крадeн от енергетика – тя е началото на всички добри неща в живота

Тази мудра се препоръчва настоятелно за жени, които искат да бъдат красиви и стройни. Честата практика на сгъване на ръцете по определен начин, може да подобри жизнената енергия на човек…

© 2018     energetika-bg. крадeн от енергетика com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT