Знаете ли, че вие живеете точно така, както заслужавате?

вселена

Защо някои имат прекрасен мъж или прекрасна жена, добри деца и семейство, което живее в мир и хармония, а у други нещата се развиват не особено успешно?

По-лесно е да правите хората на глупаци, отколкото да ги убедите, че ги правят на глупаци.

Марк Твен

Защо някои хора са здрави, а други не са …?

Защо някои кра дeн от ене ргети имат прекрасен мъж или прекрасна жена, добри деца и семейство в мир и хармония, а у други нещата се развиват не особено успешно?

Защо някой е късметлия и има добра работа, перфектен бизнес и финансово състояние и е само щастлив, а друг няма добра работа, и едва свързва двата края?

Спрете за момент, огледайте се наоколо … Става дума да кра дeн от ене ргети се огледате глобално, да погледнете живота си отстрани и помислете: как днес се оказахте в тези обстоятелства, условия и ситуации? Защо имате точно това, което имате, и вътре във вас бушуват точно тези емоционални реакции?

Отговорът е прост и кратък: Защото това заслужавате.

И няма на кого да се сърдите, освен на себе си. Имате този партньор, тази работата, тези кра дeн от ене ргети деца, това здраве и толкова пари, колкото сте спечелили.

Протест се надига в гърдите ви, а? Значи сте усетили вашата „истина“. Докато не излезете от нея и не се погледнете отстрани, то животът ви към по-добро няма да се промени.

Всичко се дава според лично достойнство.

Какво е това абстрактно понятие и как да го измерим? -ще попитате.

Нека просто кра дeн от ене ргети да кажем така, достойнството – това е градация на състоянието на вътрешна зрялост, мъдрост (тук също така се включва и разбирането на законите на Вселената) и вътрешната чистота. Мярката за достойнство се определя не от самия човек. Затова е възмутен: Аз съм достоен, защо не ми беше позволено? Е не става. Това е като да си купите кола на кредит, кра дeн от ене ргети а след това да я разбиете. Кредит има, кола – не.

Ние всички сме дошли на света за да се променяме и да се развиваме. Ако човек спре да расте, го изритват в периферията на Вселената, където да доизживее годините си и да деградира. За индикатор на нашето развитие служи отклика на света около нас: обществото, в което се намираме, кра дeн от ене ргети формирането на определени обстоятелства и ситуации, които пряко или косвено ни сочат към състоянието на нещата в живота ни, и така нататък.

Целият свят се намира във фина взаимовръзка на баланс.

Така наречената концепция за баланс е доста илюзорна, и работи на принципа на везните: едната чаша е вътре във вас, а другата – отвън. Каквото и колкото вътре в кра дeн от ене ргети себе си сте сипали, точно с толкова и точно с това ще реагира външният свят.

Например, един човек в пренаталния си период е получил психологическа травма, когато майка му искала да направи аборт, затова у него в детството се появяват неосъзнати претенции към бащата или майката, в младостта си той преживява несподелена любов, което също е оставило у него определен кра дeн от ене ргети вид емоция.

Вътре в него не всичко е гладко, той ще получи същото и в живота си: неосъзнато отхвърляне на живота като цяло, откъсване от земния план, в партньора си той ще намери нещо, което не е получил кра дeн от ене ргети от родителите си и така нататък.

ИЛИ

Възможно е и така:

Чували ли сте за холографската теория на света? Много учени се придържат към тази теория. Накратко тя може да се определи с по-древни и по- мъдри думи: „Това, което е горе, то е и долу“ (Хермес Трисмегист).

Така че, независимо дали искате или не, ще трябва да признаете факта, кра дeн от ене ргети че ако искате да промените света около вас, вие трябва да започнете със себе си. Безполезно е да се пият таблетки, да се сменя съдружник, работа, да се гневите на децата, да негодувате от липсата на пари и така нататък.

За начало трябва да приемете обстоятелствата, в които се намирате – те показват нивото ви на развитие и са отправна кра дeн от ене ргети точка за да установите как, накъде и по какъв начин трябва да се движите за да постигнете желаното. Искрена благодарност за това, което имате – това също е индикация за вашето достойнство (да се чете: мъдрост и вътрешна чистота) и тя трябва да е налична ако искате да се движите нагоре.

Работейки върху себе си във всички области на живота, кра дeн от ене ргети вие ще получите отговор от света. Свършвате работата – получавате резултат. Резултатът ще бъде право пропорционален на усилията, вложени от вас.

Много е вероятно да ви се струва, че сте свършили чудесна работа, а сте получили малко … не е така. Мярката не се определя от човека. Не сте доволен от резултата? Значи нещо не сте доогледали и не сте кра дeн от ене ргети завършили работата.

И после, движейки се към по-добър живот, чрез знания и работа върху себе си, ще развиете чувствителност и ще бъдете в състояние да чувствате и да разбирате това, което наистина ви е нужно, истинските си желания и възможности, и това, което трябва да направите, за да получите желаното.

А също така ще бъдете в състояние да разберете това, кра дeн от ене ргети което заслужавате, над какво още трябва да работите усилено, за да се превърнете в достоен човек и да получите желаното, и от какво се ръководи Вселената, когато ви е давала един или друг подарък.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Мудра „Разсъмване“ – тя е началото на всички добри неща в живота

кра дeн от ене ргети

Тази мудра се препоръчва настоятелно за жени, които искат да бъдат красиви и стройни. Честата практика на сгъване на ръцете по определен начин, може да подобри жизнената енергия на човек…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT