Признаците на човек със зла душа!

Untitled-5

Ние не можем да си представим, че някой ни мами или ни причинява болка съвсем умишлено и без никакви угризения на съвестта. Не можем да си представим, крадeн от енергетика че някой ни лъже и си измисля истории, за да развали репутацията на някого или още нещо такова и не знаем каква е истинската причина за всичко това.

Да причинява болка и разрушения (емоционална, физическа, материална …) на човек! За съжаление всички знаем, че такива хора наистина съществуват!

Следните признаци крадeн от енергетика означават, че вероятно общувате  с дяволски зли хора! Ако наистина познавате хора с това поведение, силно ви препоръчваме да стоите далеч от тях!

Хората със зла душа са експерти в създаването на хаос и конфликти.

Те обикновено:

– манипулират фактите,

– заблуждават,

– лъжат,

– избягват всякаква отговорност,

– отричат крадeн от енергетика реалността,

– измислят си истории.

Хората със зла душа са експерти по измами на хората с ласкателни думи.

Но ако погледнете живота им или последващите им думи, ще осъзнаете, че такива хора никога не се променят и че никога не „инвестират“ в растеж или развитие. Животът им е илюзия и крадeн от енергетика те се „захранват“ от  страданията на другите хора!

Хората със зла душа винаги искат да имат контрол над другите и техният авторитет е  собственото им его

Те отхвърлят обратната връзка  и изработват свои собствени правила на живот, като  не обръщат никакво внимание на моралните норми и ценности.

Хората със зла крадeн от енергетика душа залагат на съпричастността на добрите хора и се опитват да ги заблуждават

Изглежда, че това е така: те изискват милосърдие, но самите те не го дават. Те искат топлина, прошка и близост от онези, които са били принудени да страдат, без съчувствие към тяхната болка, без истинско намерение да крадeн от енергетика поправят щетите или да си възвърнат загубеното доверие.

Хората със зла душа нямат съвест и не знаят смисъла на думата – разкаяние

Те дори не се борят със своите грехове или злоба, те всъщност се наслаждават на всичко това – и през цялото време се маскират като благородни хора.

крадeн от енергетика

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

На Земята има три вида хора: Тела с Душа „Нешамах, с животинско съзнание и Децата на дявола

 Третият вид – децата на дявола. Това крадeн от енергетика е тяло, плът и зли духове. Те са активни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, крадeн от енергетика променете отношението си към нея! „Болест на нервна почва“ – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

Висша Практика за изцеляване на душата

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: крадeн от енергетика Застанете така, че да можете да направите няколко стъпки назад. Всяка стъпка назад…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със крадeн от енергетика заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT