пт. мар. 29th, 2024

Домашният любимец, който най-много подхожда на вашия зодиакален знак!

244294572_6bed2c8223d9f0b1b5ee718d43b50fe6_800
 
Да си изберете подходящ домашен любимец  не е толкова прост въпрос. Важно е  животинчето да подхожда на  вашия темперамент и ритъм на живот.   Затова четете :

Овен
Най-добрият домашен любимец за Овните ще бъде куче. Овенът по природа е  смела, оптимистична и жизнена личност, която ще се вдъхновява от веселия  поглед на кучето. Заедно те, без съмнение, ще преминат през всички приключения!

Телец
За Телец  най-правилното животно ще бъде хамстер. В характера на  този знак твърдо се е укрепила упоритостта и затова той ще се наслаждава на тичащия в колелото хамстер. Освен това, като щедри натури,  Телците ще  даряват своите домашни любимци с любов и грижи, от които те толкова се нуждаят.

Близнаци
Първите две думи, които идват на ум, когато говорим за Близнаци – „ум“ и „адаптивност“. Папагалът   добре съчетава и едното и  другото.  Но котката ще ви влезе „под кожата“ и никога няма да се отървете от нея, ако, разбира се, не я биете.  Ще спи на възглавницата ви и , когато се наложи, ще ви лекува!

Рак

Ракът  се нуждае от котки! Да крие истинските си чувства, истинската си природа – това е толкова типично за Рак. Пухкавият им приятел ще  озарява тяхната самота и ще ги заставя да откриват истинската си същност. Раците, както и котките, имат добре развита интуиция, което още повече ще ги сближава.

Лъв

Никой няма да бъде такава добра  компания за авантюристичните  Лъвовете като конят. Тази енергия и сила,  които притежава конят (красиво, невероятно красиво животно), не може да не  възхити този котешки представител на зодиака. В допълнение –  конете са  аристократични животни. Както и самите Лъвове!

Дева

За Девите е добре да се обзаведат с рибки. Една от отрицателните  черти на този знак е тяхната неемоционалност. Това обаче  често помага на Девите като им позволява да не изразходват твърде много  жизнени сили и емоции. В това мълчаливо съгласие рибите са им  идеалните приятели.

Везни

За Везни най-добрият домашен любимец ще бъде гълъб. Гълъбът е  птицата на мира, разбирателството, хармонията – всичко, което е толкова близко и ценно за Везни.

Скорпион

На Скорпионът му подхожда  гущер. Скорпионът може да постигне  всичко, което  наистина иска. Той ще избере правилния път, дори и да му се наложи да преодолява всякакви препятствия и да минава през  тесни пролуки. А Скорпионите са много издръжливи и буквално се възраждат от пепелта, дори и след силни вълнения. Гущерите са същите –  те могат да живеят в почти всеки климат и във всякакви условия. Да, и живеят сравнително дълго – 10-20 години, а Скорпионите ценят дългосрочни взаимоотношения.

Стрелец

Костенурка. Ето това е вашият вариант. Стрелците са много свободолюбиви и независими, а костенурката знае в всичко за  независимостта. В допълнение – тя е символ на мъдрост, която по-голямата част от представителите на този знак търсят през целия си живот!

Козирог

Козирог – хора с невероятна  способност да контролират емоциите си, но в същото време са непредсказуеми. Като паяк който е тръгнал на лов за мухи. Те използват вашите слабости и вашите тайни, за да станат по-силни. Точно същите навици имат поровете. Повярвайте,  ще ви бъде добре заедно!

Водолей

Най-добър приятел на Водолей може да бъде … алпака. Тези сладки космати същества, просто са създадени за любов, грижи и внимание, а алтруистичните  Водолеи са готови да им ги дадат. Разбира се, да имате такова животно у дома е сложно, но може би това ще е причина да ходите в зоологическата градина по-често.

Риби

За тях  добър вариант би бил заек. Представителите на този знак са  изключително чувствителни и емоционални, а зайчето ще  могат да прегръщат винаги, когато си пожелаят. Рибата се ражда с желанието да вижда света в розова светлина. Тя знае добре, че човечеството не е особено дружелюбно, затова тя се нуждае от специален свят, част от който може да стане едно малко зайче.

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Само за жени: Зад какви маски се крият мъжете от зодиака знаци и какви слабости имат

Всички имаме слабости и всички се крием постоянно или според случая зад определени маски. Овен Неговите маски: създава впечатление за „истински мъж“; открито дружелюбен; твърдо ръкостискане; смелост до безразсъдство; понякога…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post