чт. апр. 25th, 2024

9 септември – Новолуние в Дева: Нови изключителни възможности!

Untitled-21

Тъй като септемврийското Новолуние е по-близо до Нептун, това може да стане  причина за измами, страх и предателства, което може да доведе до намаляване на нивото на производителност на хората.

Трябва да се борим за плюсовете, които далеч надхвърлят минусите, и решаването на тези проблеми ще проправи дълъг път в постигането на нашите цели, което е нашето крайно предназначение. Положителното е много повече от отрицателното, а „Новолуние“ в крайна сметка ще ви доведе до страховете ви и ще им помогне да се отървете от тях, което впоследствие ще ви отведе до нещо ново!

Какво е Новолуние?

Новолунието представлява нова повратна точка в цикъла. Това означава край на един цикъл и началото на друг цикъл. Когато Слънцето е в съчетание с Луната, то излъчва сила на енергии и иновации. Следователно е важно да направите нов изстрел към целта, да започнете отново, но в същото време можете да погледнете назад към миналото и да анализирате всичко, което ви е притеснявало преди!

Ефектът от тази Луна ще продължи четири седмици, което ще ни позволи да започнем с нашите планове през първите две седмици на септември, без да се притесняваме, че нещо ще се обърка.

През септември три планети ще имат голямо влияние върху Новолунието. Проблемите, създадени от Нептун, ще бъдат решени благодарение на предимствата, получени от Юпитер и Плутон. Следователно, всеки негативизъм, разпространен от Нептун, ще бъде погълнат от позитивите на Юпитер и Плутон.

Проблеми на Новолунието

Това Новолуние със сигурност ще доведе до няколко нови предизвикателства в  живота ви. Важно е да поддържате спокойно състояние на ума, така че вашето безпокойство да не ви унищожи. Можете лесно да се отървете от тревожността, но само с търпение и смелост.

Освен това е важно да бъдете верни на себе си, защото ако не можете да бъдете верни на себе си, никога няма да можете да бъдете верни на някой друг.

Предимствата на това Новолуние

Това Новолуние също ще ви донесе късмет и щастие. То ще ви даде сили да се справите с неуспехите и препятствията, а също и ще се погрижи за повишаване на творческата мощ на човека, като по този начин ще го доведе до бъдеща нова кариера!

Това Новолуние ще ви помогне да останете решителни и съсредоточени, качества, които са много трудни за поддържат в  равновесие. Тези качества ще ви помогнат в положителните промени в живота!

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post