чт. апр. 25th, 2024

Каменните сърца: Жестоките и опасни знаци на зодиака

5Всеки човек има тъмни страни. Познавайки съответния зодиакалния знак, вие ще знаете предварително от какво да се страхувате, ако имате подобна връзка.

Овен

За Овена агресивността и конфликтите са му присъщи още от раждането му. Въпреки това, в реалния живот този знак е достатъчно миролюбив, докато всичко върви както той иска. Ако Овенът се разгневи се подгответе за най-лошото: неговата упоритост и избухливост изключват компромиси. Овенът – мъж е един от най-жестоките и опасни хора.

Телец

Той е тих, но ако стане ваш враг, ще се опита да ви унищожи морално – като настрои срещу вас всички общи приятели, разказвайки им за вас всякакви гадости.

Близнаци

Близнаците рядко са жестоки. Те заформят интриги и клюки, но не правят това от зло сърце, а просто от скука и за емоционално презареждане.

Рак

Ракът е много уязвим емоционално, затова става жесток от страх, че в отговор ще го обидят още по- силно.

Лъв

Лъвът може да стане опасен, ако бъде унижен публично или бъде поразен във важен за него бизнес. Обикновено той е твърде самонадеян за да иска обяснения, по-скоро той просто ще ви игнорира.

Дева

Девата е ужасна в гнева си, но изключително рационална и сдържана. Ето защо, дори да я познавате цял живот, дори не можете да предположите какви жестоки мисли се въртят в главата и, но без да се реализират  в действителност. Ако Дева решава да си отмъсти – прави това с хладен ум и много рафинирано.

Везни

Везни е най-безвредният от всички зодиакални герои. Поради вътрешни страхове и комплекси, те никога не показват външна агресия.

Скорпион

Скорпионът е опасен с вътрешна злоба, която крие под маската на любезност и вежливост. Мъжете от този знак са по-скоро жестоки, а жените – коварни. В краткосрочно общуване това обикновено не се забелязва, тъй като Скорпионите са изключително търпеливи, но ако дълго натрупва гняв, милост не трябва да чакате.

Стрелец

Стрелецът е много злопаметен и може да чака отмъщение цял живот. В случай на вражда с този знак трябва да се страхувате от публично унижение и жестоки насмешки.

Козирог

Козирог, особено мъжете, често са цинични и безсърдечни към другите, изграждат взаимоотношения по сметка, решават проблеми със сила, а не с преговори. Той се стреми да потисне психологически другите и не признава правото на грешка нито на себе си, нито на другите.

Водолей

Водолеят е дружелюбен и незлопаметен. В редки случаи може да се самотвърждава като посочва грешките на другите хора.

Риби

Рибите са повече подли, отколкото жестоки. Те по-скоро ще изчезнат от живота ви, отколкото да ви навредят. В най-добрия случай рискувате да разгласят вашите тайни.

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Целебната сила на мудрата „Енергия“!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Каменните сърца: Жестоките и опасни знаци на зодиака”

Comments are closed.