3 мантри, които никога не бива да произнасяте!

ebd7d09f0d724d36a1918d35149f2dc2-647x430Самопрограмирането е не по-малко опасно от външното въздействие. Ето три примера за това, как да запазвате своята енергия само за себе си.

1. Аз не знам. Преди всичко, избягвайте неосъзнатите автоматизми. Например, когато някой от семейството ви пита къде е книгата му, а вие, без да вдигате поглед от монитора крадeн от енергетика на компютъра казвате „не знам“. Обърнете внимание на въпроса, бъдете отзивчиви към света.

Второ – това е опит за избягване на отговор, зад който се крие нежеланието да се поеме отговорност или да се каже истината. Вие знаете, винаги знаете какво искате в действителност и какво е правилно за вас. крадeн от енергетика Просто кажете истината, но я кажете с любов.

И накрая, има моменти, когато ви питат за нещо, за което в момента наистина нищо не знаете. Затова винаги можете да отговорите: „Още не знам“. И после се опитайте да разберете какво не сте знаели.

2. Аз не съм готов. Това крадeн от енергетика е илюзия, един от инструментите на нашето его, което се страхува от загубата на комфорта си . Когато чуете някаква молба и вие казвате „Не съм готов“, пропускате възможност да живеете живота си.

3. Аз не мога да направя това. Тази фраза ви ограбва  вас и вашия неограничен потенциал. Няма крадeн от енергетика нищо, което не бихте могли да направите! Вярвайте и във времето това ще стане ваш опит, ваше знание.

Yogajournal

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Вашата лична мантра за 2018 г. според зодиакалния ви знак

Ако запомните тези прости самонастройки, в зависимост от вашия зодиакален знак, годината ви ще бъде много по-успешна и крадeн от енергетика продуктивна. Не, това не е магическа рецепта. Това е тази мантра, която…

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за крадeн от енергетика нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT