пт. апр. 26th, 2024

Хороскоп за периода 17 – 23 септември: Първата част от седмицата ще бъде по-симпатична от втората

зодиак

До четвъртък е много успешно време за акуратни и педантични хора, които живеят по план и контролират всяка дреболия. Уви, не всички сме такива. Но късметът може да ви съпътства в обществените дейности. Периодът е добър за пътувания, които траят от един до три дни.

Тази седмица можете да поглезите тялото си, както се казва, от главата до петите: отидете в салона за красота. Ориентирайте се към бързо постижим резултат – и ще го получите.

Ясно е, че в тази ситуация всичко, което не може да се види, е по-добре да не започвате. Да, да, не е нужно да се влюбвате, кой знае до какво ще доведе това. Същото важи и за бизнес сферата: отложете глобалните проекти за по-късно.

Овен

Овен, тази седмица за вас компромисът ще е по-добър от настойчивостта, особено в отношенията на работното място. Ако с приятели или съпрузи попаднете в непозната компания, по-добре е да не обсъждате присъстващите, вашата гледна точка няма да съвпадне с мнението на събеседника, може да се скарате. Тъй като тази седмица късметът благоприятства точните хора, не закъснявайте и най-важното – не забравяйте за паметните дати на роднините, те ще бъдат ужасно обидени.

Телец

С упоритостта си Телецът ще нарушава препоръките на звездите през цялата седмица, за което ще си плати. Искате нови проекти и нови познати, но те няма да ви донесат късмет. Може би ще имате повече късмет с проектите, ако всичко за тях вече е готово. Не е зле в края на седмицата да планирате развлекателни дейности, защото нервите ви ще са доста опънати.

Близнаци

Можете акуратно да подреждате документите по рафтовете, можете и методично да размахвате чук, с което и ще се заемат Близнаците. Те ще се хвърлят да установяват ред със замах. За уикенда по-добре отидете там, където ще останете сами, а близките ви хора ще си починат малко от вас.

Рак

Тази седмица Раците ще искат да изпробват малко нервите си. Те ще „размърдат черупката си“ и ще се пробват в нови дейности. В космоса, разбира се, няма да летят, но все нещо ще им се получи. В същото време на Раците ще им изглежда, че нещата вървят на зле, въпреки че ще бъде добре. Това означава, че можете безопасно да се заемете с всичко, за което има инструкция или опит на човек, който е близо до вас.

Лъв

Лъвовете както и преди ще се съсредоточат върху дома и личните си дела и ще постъпят правилно. В средата на седмицата може би ще бъдете увлечени от идеята, изразена от някой от колегите, но много бързо ще бъдете разочаровани от нея. Много повече ще ви заинтересува да чуете известие от някой от членовете на семейството ви, може би ще чуете нещо, за което дори не сте подозирали.

Дева

Девите изпровождат своя период на зодиака и с благодарност му махат с ръка на прощаване. А защо да не се радвате, ако се справяте добре. На работното място ще можете успешно да преговаряте, а любимият човек ще ви посрещне с букет. Основното нещо е да не започнете с радост да строявате всички наоколо – и животът ще бъде прекрасен.

Везни

Тази седмица Везни ще избягват места, където има много хора, а дори ще предпочитат малки и скъпи магазини. Загрижеността за собствения ви имидж може да разтревожи партньорите на Везни в  романтични отношения и брак, затова настойчиво уверявайте, че всичко се прави само за радостта и гордостта на вашата „втора половинка“.

Скорпион

Скорпиони, осъзнали сте грешките и сте успели да ги коригирате, сега се насладете на хармонията. Ще имате такъв щастлив момент, когато искате да работите сутрин и да се приберете у дома вечерта. Сновете между тези два полюса и не се поддавайте на изкушенията, без значение кои сфери на живот засягат. Ако видите на телефона номер „от миналото“, блокирайте обаждането с чиста съвест.

Стрелец

Ден след ден ще ви се струва, че сте сигнали до дъното, но всеки път в главата ви ще се появяват интересни идеи, в крайна сметка процесът на конкуренция със себе си ще ви увлече. Но е по-добре да забравите за работата през уикенда и да прекарате известно време с вашите роднини.

Козирог

След като престояха доста време в ъгъла, Козирозите сега са пълни с енергия в работата и с нежност в личните отношения. След отлива винаги идва прилив, най-важното е да не прекалявате, любовта може да ви задуши. Впрочем вие сте си взели вече поука от скорошно горчиво преживяване. Не се отдавайте на нищо изцяло, оставете време за себе си и седмицата ви ще бъде много успешна.

Водолей

Водолеят е объркан в работата, а на личния фронт ще избухват локални битки. Но финансовото ви положение ще ви радва. Вероятно ще поискате да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, и след това сте се отказали. Направете инвестиция в здравословен начин на живот.

Риби

Риби, сега можете временно да отложите бизнес делата, там няма да можете да се откроите от общата маса. Но можете да се пробвате в някакво творчество, да се опитате да реализирате идеи, свързани например с колекциониране или пътуване. Ще откриете хора с еднакво мислене, а близките ви хора ще се зарадват на новите аспекти на вашите таланти.

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post