чт. апр. 25th, 2024

Това есенно равноденствие ще бъде потресаващо за тези 3 зодиакални знака!

Untitled-8
 

Есента несъмнено е красиво време на годината. Дърветата радват окото с оранжеви, червени и златисти нюанси, а дори и студената мъгла, която покрива всичко наоколо, става утешително одеяло за нас. Вижте за кои  зодиакални знаци това есенно равноденствие ще бъде особено!

Везни

Ако сте Везни, това есенно равноденствие ще бъде за вас изключително вълнуващо време на годината – началото на сезона на Везни. Есента е най-доброто време за Везни. Може би не ви е било лесно, но сега можете да погледнете назад и да се гордеете, че сте постигнали целите си.

Скорпион

През есента Венера преминава в знака на Скорпион, давайки ви време да изследвате вашите страсти, да изпитате щастие както никога досега и да осъзнаете връзката си с другите.

Същевременно Слънцето ще се премести в 12-ия дом на духовния ви Аз, което означава началото на период на самореализация и мир. Използвайте това време, за да можете правилно да изравните всичките си чакри, да се освободите от всички токсични мисли и да поемете колкото се може повече позитивизъм. Нека това бъде време за вашето изцеление.

Риби

Пълнолунието в Овен ще бъде само два дни след равноденствието, така че въздухът ще е зареден с огромна енергия, която напълно съответства на вашата личност. Вашите интуитивни умения ще растат, ще видите света през  обектива на магията и дори мечтите ви ще изглеждат реални.

По време на равноденствието Вселената ще ви даде комфорт, показвайки ви, че всичко ще работи за вас по най-добрия начин!

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post