Това есенно равноденствие ще бъде потресаващо за тези 3 зодиакални знака!

Untitled-8
 

Есента несъмнено е красиво време на годината. Дърветата радват окото с оранжеви, червени и златисти нюанси, а дори и студената мъгла, която покрива всичко наоколо, става утешително одеяло за нас. Вижте за кои  зодиакални знаци това есенно равноденствие ще бъде особено!

Везни

Ако сте Везни, това есенно равноденствие ще бъде за вас изключително вълнуващо време на годината – началото на сезона на Везни. кра дeн от ен ер джи Есента е най-доброто време за Везни. Може би не ви е било лесно, но сега можете да погледнете назад и да се гордеете, че сте постигнали целите си.

Скорпион

През есента Венера преминава в знака на Скорпион, давайки ви време да изследвате вашите страсти, да изпитате щастие както никога досега и да осъзнаете връзката си с другите.

Същевременно Слънцето ще се премести в 12-ия дом кра дeн от ен ер джи на духовния ви Аз, което означава началото на период на самореализация и мир. Използвайте това време, за да можете правилно да изравните всичките си чакри, да се освободите от всички токсични мисли и да поемете колкото се може повече позитивизъм. Нека това бъде време за вашето изцеление.

Риби

Пълнолунието в Овен ще бъде само два дни след равноденствието, така че въздухът ще е зареден с кра дeн от ен ер джи огромна енергия, която напълно съответства на вашата личност. Вашите интуитивни умения ще растат, ще видите света през  обектива на магията и дори мечтите ви ще изглеждат реални.

По време на равноденствието Вселената ще ви даде комфорт, показвайки ви, че всичко ще работи за вас по най-добрия начин!

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Заслепени от желание! Кои зодиакални кра дeн от ен ер джи двойки живеят в плен на своите безумни страсти?

Желание до болка, до вик! Да даде всичко за възможността да докосне скъп човек. И вечността ще им бъде малко  за да се наслаждават един на друг. Връзката на тези…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT