ср. апр. 24th, 2024

Есенното равноденствие на 22 септември: Как да се възползваме от неговата мощна енергия?

thumb-1920-782107
Есенното равноденствие е един от най-мощните енергийни пиковe на годината и започва със знака на Везни, който носи равновесие, хармония и мир.

Това вече е началото на есента, времето на прибиране на реколтата и период на изобилие. То носи промени в света около нас: в температурата, в цветовете, в звуците.

Как можете да използвате енергията на този краткотраен природен баланс на светлината и тъмнината?

Организирайте си „почистване“, за да почувствате прилив на енергия и по-добро настроение. Направете генерално почистване в къщата, като изчистите пространството си за прехода към новия сезон.

Помислете и за това как да се „измъкнете“ от кръг на общуване или от ситуации, водещи до изгаряне и упадък на силите. Освободете чувствата и емоциите си, които вече не ви носят полза, точно както дърветата се освобождават от листата, които са им служили през лятото.

Опитайте се да намерите баланс в живота си. Използвайте равенството на дневната светлина и тъмнината, за да се научите как да вървите напред. Това може да означава създаване на по-добър баланс между работата и личния живот, отделяне на време за грижа за себе си или преразглеждане на старите ви убеждения и принципи. Хармонията води до щастие, равновесието носи мир и спокойствие.
Благодарете за всичко, което имате и за това кой сте. Есента символизира реколтата, затова се научете да оценявате обективно резултатите от работата си и да ги използвате правилно. Бъдете благодарни за простите неща, трудните ситуации и красотата на този свят.

И накрая, отворете сърцето си за усещането на доброта и се пренастройте на позитивно мислене. Нека всичките ви мисли, думи и действия да допринасят за вашето благополучие.

Щастливо есенно равноденствие!

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ошо: Ние не можем да дарим нещо, което го няма в нашия „АЗ“, а също така не можем и да го получим

Този, който страда, открива в света само страдание. Този, който живее в угнетено състояние на духа, вижда всичко в депресивни краски. В действителност хората избират само това, което им е…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post