пт. апр. 19th, 2024

Астропрогноза за 24-30 септември: Как ще ви повлияят главните планети тази седмица?

b31b7b15-3514-40ac-9c64-b5b6311bd207

Главните астрологични събития за седемдневния период за всички  знаци на зодиака.

24 септември: Куинконс на Слънцето с Уран – прогонете  скуката!

Ще започнем да мечтаем за промени и разнообразие. Ще  гледаме на работата, дома и общуването си с по-критичен поглед.

Революционна настроение ще обхване Скорпионите, които ще се почувстват преситени от изпълнение на различни задачи и ще поискат да направят нещо за себе си. Телецът при вида на традиционната вечеря ще загуби апетита си, но с голямо желание ще изпробва някои нови рецепти.

Сега е особено удачен ден за  ремонти, промени и разместване  на мебелите.

25 септември: Слънцето в квадратура със Сатурн, в  секстил с лунния възел, пълнолуние Луна в Овен – напрежение в отношенията, голяма страст.

Планетите ще опростят концентрацията на вниманието, така че най-накрая ще можем да приключим с продължилите твърде дълго отчети, доклади и др. Хората могат да зациклят днес на всичко и да се оплакват от всичко.

От друга страна, пълната Луна ще помогне да се наложи ред в отношенията. От рамките на определени схеми ние ще решим да излезем или да се отнасяме към тях по-малко емоционално.

Единственото изключение ще са Везни, които могат да бъдат поразени от  стрелата на Амур.  Козирозите и Раците ще бъдат най-малко общителни и дружелюбни, може би дори мрачни и груби.

Заслужава си да погледнете внимателно вашите сметки и да видите къде изчезват парите ви.

27 септември: Тригон на Слънцето и Марс – трудности с концентрацията

Днес могат да възникнат проблеми  заради заседяването ви зад бюрото. Но  трудностите свързани с изпълнението на задачи, изискващи скорост или сила, ще са значително по-малко. Ние незабавно ще можем да разрешим всеки проблем.

Водолеите ще имат предимство пред конкурентите, но само Лъвовете ще се почувстват победители. Планетарна атмосфера ще окуражи Стрелците и ще настояват на своето по време на дискусия с шефа или близък роднина.

Мечтаете ли за по-добра работа или за собствена  компания? Направете първата стъпка, предприемете някои действия!

30 септември: Меркурий в куинконс с  Нептун – похвала на мързела

Добре е, че има почивен ден – свободна неделя и няма нужда да бързате.  Планетите ще ви стимулират да си потърсите  удоволствия.

Девите и Близнаците с удоволствие ще прочетат някаква криминална история или трилър. Магическа атмосфера в спалните си ще създадат Рибите.

Не си позволявайте точно днес да се вкарвате в интриги или рискови бизнес начинания!

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията,…

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post