вт. апр. 16th, 2024

Перфектните злодейки в зодиака

maxresdefaultВероятно всеки от нас с течение на времето се е научил автоматично да  показва дежурната си  усмивка, когато е необходимо. Но  вътре в нас може да гори яркият пламък на коварството.  
 
Вижте кои са най-коварните знаци на зодиака според звездите.

Овен
 
Дамата Овен, когато Вселената е раздавала коварство, както изглежда, е стояла на края на опашката. Нещо повече, на нея често и липсва издръжливост. За щастие на другите и за лош късмет на нея самата. Ето защо  от злодействата на Овен можете лесно да предпазите. Ако тя обаче се реши да действа открито и директно – лошо и се пише на жертвата.

Телец

Коварството на дамата   Телец е в това, че действа внезапно. Телците се стараят да са  добри момичета, и това им се отдава. Те са интелигентни и силни. Ето защо околните напълно спокойно се качват на силните им  вратове и кръстосват крака. А Телец ги тегли. Мълчаливо. Но един ден тя решава –  достатъчно. И следва бързо да се спасяват. Тези, които са пострадали от Телеца, дълго плачат: ама как така? Нали всичко бе наред??
 
 
Близнаци

Коварството на близнаците е в това , че те никога не замислят коварства. Малките мръсни пакости, според тях, не са коварства. А ако някой я уличи в коварство, тя ще го погледне в очите и съвсем невинно ще каже: „Не съм аз“, или ще ви каже още по-невинно: „Е, аз не от злоба …“

Рак

Раците са известни със своите манипулаторски способности. Обикновено   дамата  Рак рядко я подозират в коварство,  защото тя  близките си обича безкористно, а за другите и е все едно, защо да замисля интриги срещу тях? Всичко най-добро тя дава на своите приятели. Ето защо, ако Ракът  е свързала с вас съдбата си,  тя ще ви стане втора майка. Как може да обидите такава свята жена? Та тя е направила толкова много за вас! Като цяло, ще танцувате под нейната свирка до края на живота си. Под чехъл.

Лъв

Лъвиците се отличават с честно коварство. Те нямат желание да унижават някого, а страданието на другите хора е малко вероятно да им се хареса. Отмъщението, според тях, е  подлост. Лъвиците искат само едно – да  издигнат престола си още  по-високо. Затова лъвицата процедира по следния начин: допуска в своето  общество перспективна жертва. След като жертвата постигне нещо, лъвицата веднага си го присвоява. И така…

Дева

Дева е опитен кукловод. В съзнанието й има  редица сценарии, по които трябва да живеят другите. Тя майсторски ги насочва и незабележимо се възхищава на резултатите. Тези, които разберат играта на Девата, биват признавани за  дефектни кукли и тя ги отстранява от играта. Но обикновено никой нищо не разбира. Защото Дева манипулира другите не в името на печалба, а за удоволствие. Това и харесва.

Везни

Те не са коварни. Като цяло. Те са твърде благородни и емпатични. Везни винаги се поставят  в положението на потенциалните жертви и изпитват цялата гама от чувства, цялата болка. И решават, че това е твърде жестоко. Но ако младата дама Везни реши да направи зло, то е съвсем ясно и детско: „Не пипайте моите играчки!“ Това е  максимумът.

Скорпион

Коварството е  стил на живота на дамите Скорпион. Хитрите  манипулации, обмислени планове, грациозни движения – това не е коварство, а метод за релаксация. Всеки, който е попадал на въдицата на Скорпиона, ще виси на нея до края на дните си. Смятате ли, че това е най-лошото? Не! Най-страшното е да пресечете пътя на Скорпиона. Защото тогава  коварството придобива безпрецедентен мащаб. Жалост  не чакайте!

Стрелец

Коварството на Стрелеца обикновено е с   теоретичен характер. Ако тя реши да навреди на някой, първото нещо, което ще направи е да разкаже на приятелите си, да  разработи план за отмъщение. Това е толкова интересно да се обсъжда. Всъщност на този етап дамата Стрелец обикновено се успокоява, защото изведнъж осъзнава, че коварството е низост. Проблемът е, че много от приятелите на тази млада дама не я разбират. И с името на Стрелеца на уста започват война. И трябва да се каже, че това е огромна армия. Като цяло, няма шанс за спасение.

Козирог

Коварството на Козирога е  в изненадата. От нея, като цяло, никой не очаква нещо такова. Тя обикновено няма време за такива глупости. „Получи се случайно“, – казва след това дамата Козирог.
Но ако момичето Козирог реши, че иска точно определен мъж, тя бързо ще напише бизнес план от 100 точки, който ще и помогне да го спечели. И когато нещастникът разбере, че без нея вече не може, тя ще отмени проекта. Защото не е рентабилен.

Водолей

Дамата  Водолей – е самата доброто: изглежда, че тя никога не се обижда, от нищо не се засяга и не иска да навреди на никого. В действителност, тя помни всичко. Всичко! Само че момичето  Водолей има фина природа, тя е в състояние да избере правилно ситуацията. Така ще ви преметне, че ще ви пищят ушите с години! И ще попита после невинно: Сега пък какво ти става?

Риби

Рибите са най-коварната зодия. Гении на подлостта!  Защото дамата Риби е еднакво любезна и с тези, които наистина обича, и с тези, които възнамерява коварно да предаде. И тя никога няма да даде основания за съмнения в  черното и  предателство. Тя просто изтъкава сложна мрежа от интриги, след което обектът на злите и намерения бяга, скачайки от скалата…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Тези жени са безпощадни в ревността си – 3 зодиакални знака, които могат да превърнат живота ви в кошмар!

Много мъже смятат, че ако жената ревнува значи обича безумно, но понякога това преминава всички възможни граници и достига до точката на абсурда. Вижте кои са  3-те знаци на зодиака,…

© 2018      energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post