Перфектните злодейки в зодиака

maxresdefaultВероятно всеки от нас с течение на времето се е научил автоматично да  показва дежурната си  усмивка, когато е необходимо. Но  вътре в нас може да гори яркият пламък на коварството.  
 
Вижте кои са най-коварните знаци на зодиака според звездите.

Овен
 
Дамата Овен, когато Вселената е раздавала коварство, както изглежда, е стояла на края на опашката. Нещо повече, на нея често и кра дeн от ен ер джи липсва издръжливост. За щастие на другите и за лош късмет на нея самата. Ето защо  от злодействата на Овен можете лесно да предпазите. Ако тя обаче се реши да действа открито и директно – лошо и се пише на жертвата.

Телец

Коварството на дамата   Телец е в това, че действа внезапно. Телците се стараят да са  добри момичета, и това им се отдава. Те са кра дeн от ен ер джи интелигентни и силни. Ето защо околните напълно спокойно се качват на силните им  вратове и кръстосват крака. А Телец ги тегли. Мълчаливо. Но един ден тя решава –  достатъчно. И следва бързо да се спасяват. Тези, които са пострадали от Телеца, дълго плачат: ама как така? Нали всичко бе наред??
 
 
Близнаци

Коварството на близнаците е в това , че те никога не замислят кра дeн от ен ер джи коварства. Малките мръсни пакости, според тях, не са коварства. А ако някой я уличи в коварство, тя ще го погледне в очите и съвсем невинно ще каже: „Не съм аз“, или ще ви каже още по-невинно: „Е, аз не от злоба …“

Рак

Раците са известни със своите манипулаторски способности. Обикновено   дамата  Рак рядко я подозират в коварство,  защото тя  близките си обича безкористно, а кра дeн от ен ер джи за другите и е все едно, защо да замисля интриги срещу тях? Всичко най-добро тя дава на своите приятели. Ето защо, ако Ракът  е свързала с вас съдбата си,  тя ще ви стане втора майка. Как може да обидите такава свята жена? Та тя е направила толкова много за вас! Като цяло, ще танцувате под нейната свирка до края на живота си. Под чехъл.

Лъв

кра дeн от ен ер джи

Лъвиците се отличават с честно коварство. Те нямат желание да унижават някого, а страданието на другите хора е малко вероятно да им се хареса. Отмъщението, според тях, е  подлост. Лъвиците искат само едно – да  издигнат престола си още  по-високо. Затова лъвицата процедира по следния начин: допуска в своето  общество перспективна жертва. След като жертвата постигне нещо, лъвицата веднага си го присвоява. И така…

Дева

кра дeн от ен ер джи

Дева е опитен кукловод. В съзнанието й има  редица сценарии, по които трябва да живеят другите. Тя майсторски ги насочва и незабележимо се възхищава на резултатите. Тези, които разберат играта на Девата, биват признавани за  дефектни кукли и тя ги отстранява от играта. Но обикновено никой нищо не разбира. Защото Дева манипулира другите не в името на печалба, а за удоволствие. Това и харесва.

Везни

кра дeн от ен ер джи

Те не са коварни. Като цяло. Те са твърде благородни и емпатични. Везни винаги се поставят  в положението на потенциалните жертви и изпитват цялата гама от чувства, цялата болка. И решават, че това е твърде жестоко. Но ако младата дама Везни реши да направи зло, то е съвсем ясно и детско: „Не пипайте моите играчки!“ Това е  максимумът.

Скорпион

Коварството е  стил на живота на кра дeн от ен ер джи дамите Скорпион. Хитрите  манипулации, обмислени планове, грациозни движения – това не е коварство, а метод за релаксация. Всеки, който е попадал на въдицата на Скорпиона, ще виси на нея до края на дните си. Смятате ли, че това е най-лошото? Не! Най-страшното е да пресечете пътя на Скорпиона. Защото тогава  коварството придобива безпрецедентен мащаб. Жалост  не чакайте!

Стрелец

Коварството на Стрелеца обикновено е с   теоретичен кра дeн от ен ер джи характер. Ако тя реши да навреди на някой, първото нещо, което ще направи е да разкаже на приятелите си, да  разработи план за отмъщение. Това е толкова интересно да се обсъжда. Всъщност на този етап дамата Стрелец обикновено се успокоява, защото изведнъж осъзнава, че коварството е низост. Проблемът е, че много от приятелите на тази млада дама не я разбират. И с името на Стрелеца кра дeн от ен ер джи на уста започват война. И трябва да се каже, че това е огромна армия. Като цяло, няма шанс за спасение.

Козирог

Коварството на Козирога е  в изненадата. От нея, като цяло, никой не очаква нещо такова. Тя обикновено няма време за такива глупости. „Получи се случайно“, – казва след това дамата Козирог.
Но ако момичето Козирог реши, че иска точно определен мъж, тя бързо ще кра дeн от ен ер джи напише бизнес план от 100 точки, който ще и помогне да го спечели. И когато нещастникът разбере, че без нея вече не може, тя ще отмени проекта. Защото не е рентабилен.

Водолей

Дамата  Водолей – е самата доброто: изглежда, че тя никога не се обижда, от нищо не се засяга и не иска да навреди на никого. В действителност, тя помни всичко. Всичко! Само че кра дeн от ен ер джи момичето  Водолей има фина природа, тя е в състояние да избере правилно ситуацията. Така ще ви преметне, че ще ви пищят ушите с години! И ще попита после невинно: Сега пък какво ти става?

Риби

Рибите са най-коварната зодия. Гении на подлостта!  Защото дамата Риби е еднакво любезна и с тези, които наистина обича, и с тези, които възнамерява коварно да предаде. И тя никога кра дeн от ен ер джи няма да даде основания за съмнения в  черното и  предателство. Тя просто изтъкава сложна мрежа от интриги, след което обектът на злите и намерения бяга, скачайки от скалата…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Тези жени са безпощадни в ревността си – 3 зодиакални знака, които могат да превърнат живота ви в кошмар!

Много мъже смятат, че кра дeн от ен ер джи ако жената ревнува значи обича безумно, но понякога това преминава всички възможни граници и достига до точката на абсурда. Вижте кои са  3-те знаци на зодиака,…

Без любов жените … просто стават тлъсти

Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни здравословни проблеми, а за проблеми в отношенията или за твърде много забрани в живота. Могат  кра дeн от ен ер джи ли неудовлетворените потребности да причинят…

© 2018      energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT