Астропрогноза за периода 1 – 7 октомври: Много хора ще изричат нелицеприятни критики към околните

3Тази седмица на небето се образува само един значителен планетен аспект, който ще определя  характерното влияние върху цялата седмица. 2-3 октомври Меркурий образува квадратура към Плутон.

Тази комбинация крадeн от енергетика от планети в тяхната напрегната връзка ще засегне най-вече представителите на знаците на Козирог, Везни, Овен и Рак, както и тези, чиито индивидуални хороскопи също ще се окажат засегнати.

Смисълът на квадратурата на Меркурий-Плутон е свързан с висока интензивност на интелектуалния процес на мислене. Освен това ще е  характерен и крадeн от енергетика критичен компонент на този процес. Много хора ще бъдат склонни към изказване на неприятни критики към околните.

Тяхната критика може да бъде до голяма степен справедлива, защото мисълта на критика  ще е остра  като  скалпел. Това обаче не означава, че задължително трябва да бъдат изразявани негативни оценки.

Също така това крадeн от енергетика е подходящо време за учене – особено за изучаване на точните науки, тъй като този аспект е в състояние да отхвърля всичко незначително и да се концентрира върху най-важните точки на познанието за реалността.

 Astrostar

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадeн от енергетика

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от крадeн от енергетика ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT