сб. апр. 20th, 2024

Астропрогноза за периода 1 – 7 октомври: Много хора ще изричат нелицеприятни критики към околните

3Тази седмица на небето се образува само един значителен планетен аспект, който ще определя  характерното влияние върху цялата седмица. 2-3 октомври Меркурий образува квадратура към Плутон.

Тази комбинация от планети в тяхната напрегната връзка ще засегне най-вече представителите на знаците на Козирог, Везни, Овен и Рак, както и тези, чиито индивидуални хороскопи също ще се окажат засегнати.

Смисълът на квадратурата на Меркурий-Плутон е свързан с висока интензивност на интелектуалния процес на мислене. Освен това ще е  характерен и критичен компонент на този процес. Много хора ще бъдат склонни към изказване на неприятни критики към околните.

Тяхната критика може да бъде до голяма степен справедлива, защото мисълта на критика  ще е остра  като  скалпел. Това обаче не означава, че задължително трябва да бъдат изразявани негативни оценки.

Също така това е подходящо време за учене – особено за изучаване на точните науки, тъй като този аспект е в състояние да отхвърля всичко незначително и да се концентрира върху най-важните точки на познанието за реалността.

 Astrostar

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post