сб. апр. 20th, 2024

Само за жени: Плюсове и минуси на брака с всеки знак на зодиака!

Untitled-4

За и против брака  с всеки знак на зодиака!

Овен

За ваше щастие, с Овен никога няма да се отегчавате, тъй като те са забавни, любящи, диви и вълнуващи. Понякога обаче  могат да бъдат малко егоистични и непокорни.

Телец

Телците са предани и трудолюбиви, те ще се връщат вечерта по едно и също време. „Той е солиден човек, на който хората могат да разчитат“.

О, и не се учудвайте, ако поиска да се наслаждава на живота. А обратната страна на монетата? Той ще се надява, че ще бъдете също толкова верен и надежден човек. С други думи, може да е малко скучен.

Близнаци

Той е отличен събеседник, интересен и интелигентен. Но понеже винаги говори,  може да има затруднения да ви слуша. Обича разнообразието, но в същото време може да бъде много привързан.

Рак

Той е ласква, обича майка си (добре, в повечето случаи …а  някои от тях мразят майките си) и много добре разбира вашите чувства. Що се отнася до минусите, той има големи очаквания и иска да приличате на майка му. Може да бъде много мрачен понякога.

Лъв

С Лъва никога няма да ви е скучно! Лъвът е блестящ, динамичен и ярък човек. Въпреки това, Лъвът може да се надува, ако не е в центъра на вниманието.

Дева

Ако сте организиран човек, особено когато става дума за финанси, тогава Дева определено е вашият човек! Той ще се посвети на вас и заедно можете да се изправите на крака.

Независимо от това, той може да спазва твърде праволинейна рутина, може да бъде много придирчив и може да няма високо самочувствие.

Везни

Той е общителен, романтичен и нежен, не само за вас, но и за всеки, с който общува. Въпреки това, често Везните могат да бъдат доста нерешителни. Бъдете готови да се биете с други жени, защото вашият човек ще очарова всички.

Скорпион

Скорпионите са предани, страстни, праволинейни и решителни. Те също така са невероятни в леглото, но вероятно вече го знаете!

Техните минуси? Те винаги имат скрити цели и могат да пазят  много добре тайни.

Стрелец

Те винаги са в челните редици и обичат да пътуват по света. Стрелците също са доста  умни мъже.

За съжаление, понякога просто не можете да ги преборите, защото не обичат  да губят спорове.

Козирог

Той е трудолюбив и решен да успее на всяка цена, което го прави отличен съпруг. Той е много предан знак, има силна воля и е независим. Но той може да бъде изключително упорит, понякога контролиращ и малко отделен емоционално, така че следете това.

Водолей

Водолеят е млад по сърце, винаги в добро настроение (както в спалнята, така и извън нея), много иновативен и винаги търси специални аспекти в живота. Недостатъци? Това не е толкова надежед и може да бъде малко бунтовнически настроен.

Риби

Рибите са отлични слушатели, романтични и страстни. Те дават сърцето и душата си на онези, които обичат. Това обаче не винаги е добре, защото някои хора го използват. Те също могат да имат резки промени в настроението.

esotericblog

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018      energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post