Само за жени: Плюсове и минуси на брака с всеки знак на зодиака!

Untitled-4

За и против брака  с всеки знак на зодиака!

Овен

За ваше щастие, с Овен никога няма да се отегчавате, тъй като те са забавни, любящи, диви и вълнуващи. Понякога обаче  могат да бъдат малко егоистични и непокорни.

Телец

Телците са предани и трудолюбиви, те ще се връщат вечерта по едно и също време. „Той е солиден човек, на кра дeн от ене ргети който хората могат да разчитат“.

О, и не се учудвайте, ако поиска да се наслаждава на живота. А обратната страна на монетата? Той ще се надява, че ще бъдете също толкова верен и надежден човек. С други думи, може да е малко скучен.

Близнаци

Той е отличен събеседник, интересен и интелигентен. Но понеже винаги говори,  може да има затруднения да кра дeн от ене ргети ви слуша. Обича разнообразието, но в същото време може да бъде много привързан.

Рак

Той е ласква, обича майка си (добре, в повечето случаи …а  някои от тях мразят майките си) и много добре разбира вашите чувства. Що се отнася до минусите, той има големи очаквания и иска да приличате на майка му. Може да бъде много мрачен понякога.

Лъв

кра дeн от ене ргети

С Лъва никога няма да ви е скучно! Лъвът е блестящ, динамичен и ярък човек. Въпреки това, Лъвът може да се надува, ако не е в центъра на вниманието.

Дева

Ако сте организиран човек, особено когато става дума за финанси, тогава Дева определено е вашият човек! Той ще се посвети на вас и заедно можете да се изправите на крака.

кра дeн от ене ргети

Независимо от това, той може да спазва твърде праволинейна рутина, може да бъде много придирчив и може да няма високо самочувствие.

Везни

Той е общителен, романтичен и нежен, не само за вас, но и за всеки, с който общува. Въпреки това, често Везните могат да бъдат доста нерешителни. Бъдете готови да се биете с други жени, защото вашият човек ще кра дeн от ене ргети очарова всички.

Скорпион

Скорпионите са предани, страстни, праволинейни и решителни. Те също така са невероятни в леглото, но вероятно вече го знаете!

Техните минуси? Те винаги имат скрити цели и могат да пазят  много добре тайни.

Стрелец

Те винаги са в челните редици и обичат да пътуват по света. Стрелците също са доста  умни мъже.

За съжаление, понякога просто не кра дeн от ене ргети можете да ги преборите, защото не обичат  да губят спорове.

Козирог

Той е трудолюбив и решен да успее на всяка цена, което го прави отличен съпруг. Той е много предан знак, има силна воля и е независим. Но той може да бъде изключително упорит, понякога контролиращ и малко отделен емоционално, така че следете това.

Водолей

Водолеят е млад по сърце, кра дeн от ене ргети винаги в добро настроение (както в спалнята, така и извън нея), много иновативен и винаги търси специални аспекти в живота. Недостатъци? Това не е толкова надежед и може да бъде малко бунтовнически настроен.

Риби

Рибите са отлични слушатели, романтични и страстни. Те дават сърцето и душата си на онези, които обичат. Това обаче не винаги е добре, защото някои хора кра дeн от ене ргети го използват. Те също могат да имат резки промени в настроението.

esotericblog

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Кои три знаци на зодиака са най-огнени в леглото

Вярвате ли в астрологическото съответствие  между поведението, емоциите и сексуалните качества на  личността? Такава връзка обаче има и въз основа на нея ние ви представяме кра дeн от ене ргети трите знака на Зодиака, с…

© 2018      energetika-bg. com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT