Ретроградната Венера на 5 октомври: Метаморфози на съзнанието – как да защитим любовта и да намерим пътя към хармонията и щастието

венера

Планетата на любовта започва пътуването си в обратна посока спрямо Земята – това е времето, когато розовите очила се чупят и реалността се проявява в истинския си колорит.

Освен волята си, човек може драстично да променя гледната си точка за нещата, възможен е срив на силите, депресия или обратно, Вселената може да подскаже къде се крие ключът на абсолютното кра дeн от ене ргети щастие.

Ретроградността на „планетата на любовта“ ще се състои в съзвездието  Скорпион, което допълнително ще изостри и ще застави истината да излезе на всяка цена. Дори и ако този път е твърде болезнен. Въпреки че след определен период от време ще можете да  благодарите на Вселената за тази неудобна, бодлива истина.

Ретроградната Венера – струва ли си да се боите?

кра дeн от ене ргети

Планетата носи със себе си мир и хармония, помага в любовта и укрепва човешките ценности. Има периоди, в които енергийните потоци на Венера са необичайно силни или обратното – те изчезват. Но в повечето случаи планетата действа като някакъв талисман и не носи негативизъм.

Веднъж на всеки 1,5 години, Венера променя скоростта и посоката си. Сякаш се движи в обратна кра дeн от ене ргети посока спрямо нашата планета. През 2018 г. нейната ретроградност ще започне на 5 октомври. Тя ще продължи малко по-малко от месец и ще приключи на 31 октомври.

През този период енергията на „планетата на любовта“ се променя, тя става по-агресивна. Това кара човек да мисли за своето движение, за житейските си приоритети.

Всичко, което преди ни е изглеждало правилно, ще кра дeн от ене ргети се покаже под абсолютно друг ъгъл. Ако имало лъжи или недоизказаност  в отношенията между партньорите, всичко със сигурност ще бъде разкрито.

Ретроградността е времето на разкриването на тайни. Когато в период на размисъл е най-лесно е да научим истината, да намерим отговори на въпросите за живота сами. Всичко, което сме се опитвали да пренебрегнем, да се отдалечим от проблемите и кра дeн от ене ргети да се затворим в пашкула си, ще се отвори като болезнена рана.

Ако връзката на партньорите е пълна с любов и разбиране, тогава тези чувства в периода на ретроградност само ще се засилват. А всички користолюбиви мисли ще доведат до дълбоко разминаване.

Възможни са  също така промени в настроението, депресия – това е вид знак на планетата, което показва, че кра дeн от ене ргети трябва да мислите, да спрете и да потърсите правилния вариант.

От 5 октомври всеки от нас има шанс да погледне живота си с различен поглед, да разбере какво е наистина важно и да се отърве от илюзиите, които понякога пречат на постигането на поставените задачи.

Обичащите не трябва да се страхуват, ако в отношенията им има искреност, в  периода на кра дeн от ене ргети ретроградност ще настъпи още по-голямо единство на душите.

Как да укрепим взаимоотношенията и да се предпазим от нещастия в периода на ретроградната Венера?

Противоречивата енергия на планетата може да ни извади от душевно равновесие или да разклати отношенията. кра дeн от ене ргети За да направите този период възможно най-благоприятен за себе си, има няколко начина:

1. Не вземайте решения „под влияние на горещи емоции“. Ако емоциите ви завладеят и  ви се иска да кажете на човека всичко или да предприемете някаква стъпка – мислено кажете на себе си: „STOP“. Отложете решението, успокойте се, размишлявайте, претегляйте всичко. Вероятно утре няма да бъдете настроени кра дeн от ене ргети толкова радикално.

2. Повече говорете от  сърце с близките си  хора. Покажете грижи и обич, не позволявайте на настроението ви да се отразява на другите.

3. Ако даден въпрос ви преследва, опитайте да се разходите вечерта. Гледайте небето, дишайте дълбоко и се опитай да се изолирате от безпокойството.

4. Ако тревогата не ви напуска или проблемите ви лишават от спокойствие, кра дeн от ене ргети тогава ще ви помогне пламъкът на свещ. Преди лягане запалете свещ с  бял, розов или зелен цвят и гледайте в пламъка. Опитайте се да изключите мисли, емоции, фокусирайте се само върху пламъка. И накрая кажете: „Черното е изгорено, болката е изчезнала, щастието е до мен.“

Ретроградната  Венера – това са множество метаморфози. Това, което изглежда като кошмар за вас в кра дeн от ене ргети момента, може да бъде отправна точка за щастлив и безоблачен живот.

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

кра дeн от ене ргети

© 2018     nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT